Şimdi Ara

İş Aramaya Çekiniyorum Ama Çalışmam Şart. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
129
Cevap
0
Favori
7.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya işte sosyalleşmek isteyipte, beceremediğin için mecburi değilse (okul falan) dışarı çıkmazsın mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamda var gibi, o benden az konuşur hatta.

    Ya burda mesele sosyal fobi değil, ben iş aramaya çekiniyorum. Yoksa iş bulsam bunu çözmeye çalışacam zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi çok etken var ama zaten evden çıkmak isteyip çıkamıyosan sosyal fobiden başka bişey yoktur yani, en kritik şeyi bu zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya genden çok yetiştirilme tarzıyla ve çevreyle alakalı. Mesela ben mahalle çocuklarıyla anlaşacak kafada değilim, kolejli ya da ineklerin olduğu yerde olmam gerekirdi. Bide zayıf olunca uğraşıyorlar çünkü. İster istemez takıntı oldu. Yapılı olsaydım kesinlikle böyle olmak için bi sebebim olmazdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen asosyalsin bence. Ben arkadaş çevrem olmasını, dışarda takılmak isterdim. Ama 19 yılda ola ola 1 arkadaşım olmuştu o da 10 yıl önce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdaki bazı gerzeklerde anlamadığı için hemen beni eleştirmiş. Neymiş bahaneymiş, öyle şey mi olurmuş. Kör görse "hadi len bunu görmüyo musun şimdi" diyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BerkKhan

    Toronto'da yasiyorum ben. Pahali degil burada. Turkiye'de Egea almak daha zor burada Q5 almaktan.

    Aslinda almadimda zaten. 4 seneligine kiralik (leased). Suresi bitince butceme gore degistiricem. Sorumlulugu bende olmasin diye kiraladim. Daha az ugrastiriyor leasing.
    Abi Toronto Da computer science lisans okumak, yüksek lisans yapmak çok isterim burs alabilir miyim sizin bir bildiğiniz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan senin gibiydim lisede ama bitirdim liseyi . 47 kiloydum full eziliyordum . İte kalka bitirdim. üniversiteyi kazandım ilk sene hazırlıktı ve okula gitmiyordum . başladım dedim spora yazıldım 74 kilo oldum kas oldum üniveristede lakabım ayıydı. sosyal fobimi yendim . kızlarla ilişki yaşadım cinsellik yasadım baya yaşadım hemde suan sıkıntım yok üni bitti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana sessiz derler ama sadece samimi olduğum insanlarla konuşurum.Yazdıklarınızdan dar görüşlü biri olduğunuzu düşünüyorum.En basitinden ehilyet almak için bile lise diploması şart kendinizi geliştirmedikçe ölü insanlardan ne farkınız var sadece bedeniniz ayakta.
  • Aref6 kullanıcısına yanıt
    Araba sürmeyeceğim için alamamamın bi anlamı yok. Okuldan mokuldan soğudum ben, ayrıca AÇIK LİSEYE gittiğimi defalarca yazdım.
  • Bu konuya daha önce mesaj yazmıştım.Baktım 2 hafta olmuş.2-3 kişi sürekli türlü türlü bahaneler üretmişsiniz.Net diyorum bu kafayla devam ederseniz sizden bir şey olmaz.Dua edin anneniz babanız sizden uzun yaşasın.Yoksa bir köşede açlıktan öleceksiniz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.