Şimdi Ara

İş aramak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısa sürede kendimi geliştirip maaşımızı artırabilmek için hangi departmanı/bölümü kovalamamız gerek. Sadece fikir istiyorum, yok bu işler o kadar basit yorumlarına gerek yok.. Sadece yol gösterici yapıcı tavsiyelere ihtiyacım var...

• dil biliyorsan cevirmenlik olabilir

sanatin herhangi bir dalinda yetenegin varsa o yonde is yapabilirsin

gemilerde calisabilirsin

duz memurluk olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garsonluktan müdürlüğe yol alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aman aman kardeş garsonluk uzak dursun... Yorucu sürekli ayakta durulan düzensiz hayatın babası olan bir meslek türü.. 2 yıllık bankacılık diplomam var bu arada, aklımda asıl soru şirketlerin departmanlarına başvurmak daha yerinde olur gibisinden düşünüyorum. Satış işleri kafama yatıyor ehliyet var, ama acayip dürüst bir insanım yalanı pek sevmem.. Başarıyı pek yakalayamam gibi duruyor...

@Sentus malesef dostum saydıklarının çoğu vasıflarım arasında yok. memurluk uzun maraton açıktan alımlara başvursak da malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Meaning -- 6 Nisan 2015; 2:29:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Meaning

aman aman kardeş garsonluk uzak dursun... Yorucu sürekli ayakta durulan düzensiz hayatın babası olan bir meslek türü.. 2 yıllık bankacılık diplomam var bu arada, aklımda asıl soru şirketlerin departmanlarına başvurmak daha yerinde olur gibisinden düşünüyorum. Satış işleri kafama yatıyor ehliyet var, ama acayip dürüst bir insanım yalanı pek sevmem.. Başarıyı pek yakalayamam gibi duruyor...

@Sentus malesef dostum saydıklarının çoğu vasıflarım arasında yok. memurluk uzun maraton açıktan alımlara başvursak da malum.

bankaciliktan yuruyemiyor musun hocam?

• bankacılık malesef yürünecek yol değil... 1 ailem fazla sıcak bakmıyor 2 bu sektörün içinde olan arkadaşlarım tavsiye etmiyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Meaning

bankacılık malesef yürünecek yol değil... 1 ailem fazla sıcak bakmıyor 2 bu sektörün içinde olan arkadaşlarım tavsiye etmiyorlar...

hocam iyi bir yere gelebilmen icin gelisim sart istersen medya sektorune bak ya da reklam sektorune bunlara en azindan diploma aranmiyor hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Milletvekili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.