Şimdi Ara

İronik bir wow hikayesi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal_dorei

Güvenlik açısından hiçbir zaman parolamı klavye ile veya ekran klavyesi kullanarak yazmıyorum.
    Masaüstümde bir not defteri var.O not defterinin içine bir kez ekran klavyesi kullanarak parolamı yazdım ve kaydettim.WoW a her girişimde metin belgesinin içindeki yazıyı kopyalayıp oyuna girince CTRL+V yaparak giriyorum.
    Bilgisayarımın güvenli olmadığının farkındayım.Antivirus kullanmıyorum ve tanımadığım, bilmediğim sitelere girmekten hiç çekinmiyorum.Böyle bir bilgisayarda virus olması kaçınılmaz ancak hesabıma hiçbirşey olmuyor.
    Gerçi son zamanda çıkan yazılımlar sayesinde ne zaman ne olacağı belli olmuyor, çok güvenli sandığımız bilgisayarlarda bile rahatça bilgilerimizi girdikten sonra hacklendiğini görüyoruz.Ama yinede en azından olayı tamamen makinelere yıkmak yerine biraz farklı çözümler üretmekte fayda var.
    Ben de hesabımı ilk aldığımda hacklenmişti.Yanlız hacker biraz insiyatif kullanmış, parolayı değiştirmemişti.Hesabıma authenticator eklemişti.Siteye, oyuna giriş yapmak istediğimde parola uyuyor ancak authenticator kodu istiyordu benden.
    Tabi o zamanlar oyunda yeni olduğum için authenticator ne olduğunu bilmiyordum ve webform attım.Yaklaşık 20-25 webform ve 1 hafta beklemenin sonucunda authenticator u silmişler, parola değiştirme maili göndermişler ve karakterimde olan itemlerin listesini istemişlerdi (3 lvl lık karaktere item iadesi için).Blizzard bu konuda "Senin karakterinde önemli item yok, onunla uğraşamayız" şeklinde yaklaşmıyor.Üzerinde bulunan çöp itemi bile geri koyuyor.Tabi itemlerinin listesini bilmen mümkün olmayabilir.Bunun içinde oyuna son giriş yaptığın tarihi ve saati söylediğin zaman yine itemlerini ulaştırıyorlar sana.
    Bence şu an mail adresi ile falan uğraşma.Webform atarak hesabın gerçek sahibi olduğunu kanıtla ve son giriş yaptığın tarihi - saati söyle ki itemlerinle birlikte karakterini alabilesin.

Dostum bu işlemi ben uyguladım kopyala yapıştır zırvasını..ilk hacklendiğimden sonra tabiki...sonra ne mi oldu..Elemanlar bana kopyalayıp yapıştırdı çatır çatır çalıolar valla..Bende 50 tl ye gittigidiyordan keymaker aldım..Generalden bile bapırabilirim şifremi şimdi..O gün bu gündür heklenmedim hiç..

• O kadar cok tefaruata gerek yok bence

authenticator ve haftada 2kez guncellediginiz ve bilgisayarınızı taradıgınız bir AntiVirus programı
    ile butun sorunlarınızı cozebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.