Şimdi Ara

ironi , ironik oldu durumu nedlr?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biri bana ironiyi örnek vererek açıklayabilir mi?Ben anime izlerken bir bölümde alt yazıda ironic yazıyordu orada bir durum vardı yanlış hatırlamıyorsam asla başına gelmeyeceğini düşündüğü şey başına geliyordu veya başkasının başına gelene gülüp asla kendine olmayacağını sanıyordu olunca da çok ironik diyordu ben aklıma ironi ve ironik olma durumunu böyle kazımıştım biri beni aydınlatabilir mi?lroni ve ironik olma durumu farklı mıdır veya böyle bir şey var mıdır bu kavramları aynı zamanda pathetic ile de ayırt edemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• örnek veriyorum bir kız face duvarında mini etek giyen kızlar peynir diyor ama kendiside mini giyiyor ironide böyle oluyor yanlışlarım varsa düzeltin
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

örnek veriyorum bir kız face duvarında mini etek giyen kızlar peynir diyor ama kendiside mini giyiyor ironide böyle oluyor yanlışlarım varsa düzeltin

• quote:

...trajik olanın komik, komik olanın trajik olması...

...dolaylı yolla tiye alma...

...bilinçaltının oluşturduğu korkuç ilkel saplantı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecenin sesi 101

quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

örnek veriyorum bir kız face duvarında mini etek giyen kızlar peynir diyor ama kendiside mini giyiyor ironide böyle oluyor yanlışlarım varsa düzeltin

• ağacın üstüne “doğayı koruyalım” diye yazı kazımak ironidir. Ya da “okuma bilmeyenler, aşağıdaki adrese başvursun” diye ilan asmak ironidir.İntihar etmek yasaktır gibi
    İroni köşeye yatırır gülsem mi üzülsem mi diye düşünürüsn
  • Yani ağlanılacak hale gülme durumu gibi bir şey mi?Ve bu verdiğiniz örnekler ironi mi oluyor eğer oluyorsa durumlara ironik mi diyoruz yoksa ironi diye mi kalıyor aradaki ince çizgi tam olarak nedir biri durum veya duygu olarak mı geçiyor?Bir de karşımıza trajikomik diye bir şey çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greemie -- 7 Temmuz 2012; 0:57:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Treth'e ne oldu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne tarz bir anime
  • Ecchi dersem huzur bulucaksın sanırım :D

• Kendiyle çelişen insan ironi yapmış olur.Kendimi öğretmen gibi hissettim lan
  • Kızı kötü yola düşmüş bir adamın elin kızının sevgilisi var diye "şuna bak" gibisinden seyler soylemesi
  • Peki neye ironi diyeceğiz neye ironik diyeceğiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: FruitFly

Ecchi dersem huzur bulucaksın sanırım :D

Hangı anıme hocam
  • Highschool of the Dead olmalı , şiddetle de tavsiye ederim izlenmediyse

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.