Char lvl kasılmakta ancak bozarsam da birdaha elime para geçmicek diye korkuyorum
Ionia için konuşuyorum.Bunları satıp +7 kro set yapıp skilleri açamassın
(bkz : Iron neck : 20 gb - Glass Belt : 6.5 gb - Kro tanesi 7.5 - 8 gb - skill açmak +10 gb olur sanırım [pek iyi bilmiyorum] )
quote:
Orijinalden alıntı: omur_08
(bkz : Iron neck : 20 gb - Glass Belt : 6.5 gb - Kro tanesi 7.5 - 8 gb - skill açmak +10 gb olur sanırım [pek iyi bilmiyorum] )
Carnac east: Iron neck 33 Gb Glass belt 12 Gb
Kro 9 Gb 4 tane alıcam (kafalık dd 15) Skiller 2 şer gb tutuor 6.5 gb ediyor criticle.
quote:
Orijinalden alıntı: CertainCrimes
quote:
Orijinalden alıntı: omur_08
Carnac east: Iron neck 33 Gb Glass belt 12 Gb
Kro 9 Gb 4 tane alıcam (kafalık dd 15) Skiller 2 şer gb tutuor 6.5 gb ediyor criticle.
tamam o zaman ben sadece Ionia için konuşmuştum
Bu arada ileride Iron Neck yapabileceğine inanıyosan sat bunları Kro Set al
Krowaz i set olarak giymeyeceksen ne anlami varki? Krowazini tamamla. DD15 e ihtiyacin olmaz. Hem Krowaz giyiyorsan Iron Belt kullanman yeterli olur. Necklace WP +1 yada +2 guzel olabilir. Ileride zenginlersen IN e cevirirsin ama Krowaz dan sonra fazla ihtiyacin olmaz ona. Kisaca Krowaz Set + Iron Belt senin cok cok isine yarayacaktir.
Necki Belt +19 Gb Ye Satsam 4 Gb yede DD yi Satsam 23 Gb Eder 12 Gb de Glass belt 35 Gb Eder 4 Parça Alabiliyorum gene.
sakın böyle bir hata yapayım deme! ilerde sıfırdan para kasman zor olur. ama in ile glass b. i satıp sermaye yapabilirsin kendine. ama krovazı alırsan çıkarıp satamazsın! acele etme.. yada sat onları biraz ticaret yap.
Iron seti satman daha mantıklı.Ben senin yerinde olsam iron seti satar onların yerine +3 aos ve +2 sos yapardım.Warriorda iron set bence gereksiz tabi party ile pk atıyorsan çünkü zaten karşı party sana dalmaz.Önce mage sonra pri sonra asas sonra sen.Sıra sana gelene kadar mage yatınca herkesi çeker zaten.O yüzden warriorun çok defansif takılmasına gerek yok.Ha ben vs de atıcam diyosan orası ayrı.Fakat ne yaparsan yap bi +3 aos yap pk da bence onu kullan in yerine +25 str fazla demek oda 1 str 7 ap verdiğine göre 7x25= 175 ap demek.Wolfunuda ekle 205 ap falan yapar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme