Şimdi Ara

Iron Man 3 (2013) (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
9
Favori
52.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

hayda disney neden kaptıki bunu şmdi neyse kadroya dokunulmasın da çekilsin film avangers ile birlikte güzel olucak.
    haber için teşekkürler

bencede
  • Bluray nerde kaldı yaaa. Çıkması lazımdı şimdiye kadar. Sinemaya gidemedik bluray bekliyoruz
  • Kardesim gecen netten izliyordu bi siteden. Bende o izlerken bikac sahnesine baktım göz ucuyla ve her baktıgımda iron man le ilgisi olmayan dandik bir film izlenimi yarattı. Film gercekten de öylemi?
  • 1>2>3
    Puanım: 5/10
  • Şu filmi neden beğenmediniz anlamadım ki eğlenceliydi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmed Altair

Şu filmi neden beğenmediniz anlamadım ki eğlenceliydi bence

Extremis veya Mandarin hakkinda bi iki cizgi roman oku anlarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: the deadpool

quote:

Eminim çizgi romanı sizin okuduğunuz kadar okumuşumdur. Anlamadığım niye bu kadar çizgi romana bağlı kalınmasını istiyorsunuz bence alternatif hikayeler olması daha güzel

• arkadaşlar filmi o kadar kötülemeyin ilk film kadar güzel değil ama bir facia da değil bence asıl facia ghost rider 2 imdb puanı kaçtı 3 müydü neydi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the deadpool

quote:

Eminim çizgi romanı sizin okuduğunuz kadar okumuşumdur. Anlamadığım niye bu kadar çizgi romana bağlı kalınmasını istiyorsunuz bence alternatif hikayeler olması daha güzel

Cizgi romana o kadsr bagli kalmalarini istemiyoruzda Mandarin'in halini görmediniz mi? Palyaçodan farkı kalmadı adamın..

• Rétribution kullanıcısına yanıt
    Bence orası saçma değil.Çünkü Jarvis ile konuştuğunda Jarvis ona sonunda vinçlerin geldiğini ve kapağın üzerindeki beyonların kaldırıldığını söylüyor.Tony de o zaman zırhlarını çağırıyor.Ama saçma olay şu:Ev yıkılırkenki sahnede zırhlarını çağırsaydı mantıklı olurdu.Aynı zırhı Pepper'la ikisi paylaşıyorlar.Onun yerine kendine ayrı bir zırh çağırabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekin asil

Bence orası saçma değil.Çünkü Jarvis ile konuştuğunda Jarvis ona sonunda vinçlerin geldiğini ve kapağın üzerindeki beyonların kaldırıldığını söylüyor.Tony de o zaman zırhlarını çağırıyor.Ama saçma olay şu:Ev yıkılırkenki sahnede zırhlarını çağırsaydı mantıklı olurdu.Aynı zırhı Pepper'la ikisi paylaşıyorlar.Onun yerine kendine ayrı bir zırh çağırabilirdi.

Hishe ayni boyle bir sahne yapti iron man3 nasil bitmeli videosunda butun zirhlarHelikoptere saldiriyor evde saglam kaliyor

• quote:

En kötü çizgi roman uyarlaması filmlerden biri kesinlikle...
  • sonundaki bölümün türkçe videosunu bulan varsa verebilirmi ne konuştuklarını merak ediyorum..
  • Web DL 720p Düşmüş
  • tr dublajda çıksa keşke
  • Dün gece izledim filmi evde. En kötü Iron Man filmiymiş meğer. Sinemada izlemek için can attığım, sonra burdaki yorumlardan sinemada izlemekten vazgeçtiğim, iyi ki de vazgeçmişim dediğim film oldu kendileri.
    Bu kadar rezil bi senaryo olur heralde. Nerde ilk Iron Man nerde bu!
    Iron Man'e atfedilen o yerli yersiz espri yapma olayı iyice sıktı artık. Abartılmış hatta. Marvel bunu Iron Man ve Avengers'ta fazlaca kullandı. Avengers'taki o Hulk-Loki sahnesinden sonra bu filmdeki Tony'nin ucuz ve saçma esprileri cidden berbattı.
    Çizgi romanları falan bilmem, hiç okumadım, ona rağmen beğenmedim, çizgi roman hayranları kahrolmuştur eminim.
    Yazık olmuş üçüncü filme...

Ekleme:
    Şöyle bir yazı buldum (ağır spoiler içerir)
    http://tcctakimi.blogspot.com/2013/05/ben-demir-adamim-iron-man-3-film.html
    Bu açıdan bakınca bu yazıda denilen gibi devam serisi olursa o zaman bu film güzel görünebilir ama şu haliyle film kötü.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Dün gece izledim filmi evde. En kötü Iron Man filmiymiş meğer. Sinemada izlemek için can attığım, sonra burdaki yorumlardan sinemada izlemekten vazgeçtiğim, iyi ki de vazgeçmişim dediğim film oldu kendileri.
    Iron Man'e atfedilen o yerli yersiz espri yapma olayı iyice sıktı artık. Abartılmış hatta. Marvel bunu Iron Man ve Avengers'ta fazlaca kullandı. Avengers'taki o Hulk-Loki sahnesinden sonra bu filmdeki Tony'nin ucuz ve saçma esprileri cidden berbattı.
    Çizgi romanları falan bilmem, hiç okumadım, ona rağmen beğenmedim, çizgi roman hayranları kahrolmuştur eminim.

Ekleme:
    Bu açıdan bakınca bu yazıda denilen gibi devam serisi olursa o zaman bu film güzel görünebilir ama şu haliyle film kötü.

Hocam aynı yazıyı bende bulmuştum

O yazıyı okuduktan sonra daha değişik bir senaryo canlandı kafamda ama sizin dediğiniz gibi şu haliyle kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Dün gece izledim filmi evde. En kötü Iron Man filmiymiş meğer. Sinemada izlemek için can attığım, sonra burdaki yorumlardan sinemada izlemekten vazgeçtiğim, iyi ki de vazgeçmişim dediğim film oldu kendileri.

Ekleme:

O yazıyı okuduktan sonra daha değişik bir senaryo canlandı kafamda ama sizin dediğiniz gibi şu haliyle kötü

Eğer bu yazıdaki gibi ilerdeki
    filmlerde Mandarin'in karizmasını iade ederlerse güzel olur. Çünkü gerek forumlarda gerekse de sözlüklerde okuduğuma göre özellikle çizgi roman takipçileri Mandarin'in hiç böyle bi karakter olmadığını söylüyorlar.

• Bende beğenmedim serinin en rezalet filmiydi.

Mandarin diye büyük bir düşman bekliyorduk. Ben Kingsley'i kötü rollerde severim adam iyi oyuncu ama fos çıktı. Adamların alev topuna dönmesi ve hiçbişeyden nerdeyse etkilenmeyen zırhın bir vuruşta parçalanması falan gözümden düşürdü filmi. Herifler heralde 100bin derece sıcaklık falan üretiyorlar. Zırhlı aksiyon sahneleri oldukça azdı o yüzden de sıkıldım. İlk film ne kadar harikaydı, resmen serinin içine ettiler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı:

quote:

Ekleme:

Eğer bu yazıdaki gibi ilerdeki
    filmlerde Mandarin'in karizmasını iade ederlerse güzel olur. Çünkü gerek forumlarda gerekse de sözlüklerde okuduğuma göre özellikle çizgi roman takipçileri Mandarin'in hiç böyle bi karakter olmadığını söylüyorlar.

Bende Altevren adli sitede farkli bir gorus okudum. Orda artik cr (cizgi roman) dunyasini Marvel filmleri ile bir tutmayin diyordu. Bu filmleri farkli bir dunya olarak izleyin vsvs

Gerci hak vermekte lazim fakat cr deki karakteri bir anda boyle gostermek olmuyo. Mandarin, iron man in en guclu dusmani. Killian (yazilisindan emin degilim- hani su finalde kapistigi kisi tony nin) ise ironman in korkusunda sanirim intihar etmis. Tutup en guclu dusmanu rezil, en gucsuz dusmani da korkulacak biri gibi gosterirse marvel in alacagi tepkide budur.

Hep yaptigi sey zaten. Galactus u (Evrendeki en bilge, en yasli, en guclu kozmik guclerden biridir. Tum evreni hatta kainati yok edecek guce sahiptir) al, Fantastic Four un 2. Filminde kendisinin parmagindaki enerjiden olusturdugu Silver Surfer a oldurt. Bide bunu son 5-10 dk da alel acele yap.

Daha oncede dedigim gibi Marvel en guclu karakterlerini cok kolay harcamakta. Yani Bunu nerdeyse butun filmlerinde goruyoruz. Sanirim Spiderman 3 te Venom da cok kolay bir sekilde yok ediyodu.

Nerden nereye geldim. Ironman 3 hataliydi ama devam filmlerindd hala bu durumu duzeltebilirler yada Altevren de okuduklarim gibi Marvel in filmlerini cr lerle kiyaslamamaliyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 26 Ekim 2017; 20:39:44 >

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.