Şimdi Ara

iron maiden konseri biIeti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfectstranger09 -- 20 Kasım 2015; 23:02:26 >

• ayrıntılarını yazmazsan kimsenin sallayacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgeferhat

EIimde tek kişiIik Iron Maiden konser biIeti buIunmaktadır.fiyat 140 tI irtibat için:05555265417 ferhat kocabaş

İzmir'de misin ?
  • Ayrıntılar?
  • 150'ye niye aldık lan biz o zaman
  • Slipknot (co-headliner), Alice Cooper, In Flames ve Mastodon. geIiyor iron maiden dışında .. 19 haziran da küçük çiftIik parkta konser... ayrıca izmirde değiIim nerden çıkardın?
  • Kimin geldiğini biliyoruz zaten de benim ayrıntı dediğim hangi kategoriden mesela biletin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH ~ Cannibal Corpse Fan
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • normaI sahne önü yada vip değiI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.I.W.A.L.Y

quote:

EIimde tek kişiIik Iron Maiden konser biIeti buIunmaktadır.fiyat 140 tI irtibat için:05555265417 ferhat kocabaş

İzmir'de misin ?

Cevap ?
  • Değilim demiş yukarıda
  • izmirde değiIim niye sordun??
  • Ben İstanbuldayım. Bileti 152 TL civarında birtutara almıştım. Ama o tarihte İstanbulda olamayacagım için konsere gidemiyceğim. Bilet normal bilet. İstanbulda elden teslim edebilirim.
  • quote:

izmirde değiIim niye sordun??

Elden almam lazım.
  • biIet satıImıştır.
  • yapma ya. arkadaşlar ben bileti almakta geciken mağdur bir iron maiden hayranıyım.
    salı günü tüm biletler tükenmiş 2 gündür araştırıyorum biletixi arıyorum hiç bir yerde yok.
    elinde fazladan bileti olan veya satmak isteyen varsa benim iletişe geçebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

yapma ya. arkadaşlar ben bileti almakta geciken mağdur bir iron maiden hayranıyım.
    salı günü tüm biletler tükenmiş 2 gündür araştırıyorum biletixi arıyorum hiç bir yerde yok.
    elinde fazladan bileti olan veya satmak isteyen varsa benim iletişe geçebilir mi?

http://forum.donanimhaber.com/m_44196722/mpage_58/key_/tm.htm#msglink_49786173

St.Rendroy satıyor biletini

• Aynen öyle
  • sahne önü bileti çok pahalıya kaçıyor ya, kocaeline gelemem birde. normal saha içi bileti lazım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 10 Haziran 2011; 13:38:55 >
  • Arkadaş bizi konser yolunda yalnız bıraktığı için bir bilet de ben satıyorum
    Kategori : Saha İçi
    Fiyat : 140 TL
    İlgilenenler DM gelebilirler.
    (İzmir içi elden de teslimi yapılır. )
  • Saha içi 120 tl 2 adet bilet var..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.