Şimdi Ara

Iron Dawn Twisting Nether Oyuncu Alımları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iron Dawn (25 LvL) Guildi olarak MoP ile birlikte Guild içerisinde Yenilenen oluşumla birlikte Raidlerde tekrardan aktif olarak baslayabilmek için Yeni Oyunculara ihtiyac duyulmaktadır...

Henuz bir raid kadrosu oluşturulmadığından, oyunu ve raid duzenin tam anlamıyla bilen Raid Leader alımıda yapılacaktır. Oyun içerisinde Surekli Olarak Raid Call Kullanılmaktadır.

Twisting Nether serverına su sıralar yogun bi şekilde migration gercekleşmekte olup, Mig yapacak olan arkadaslarada Kapımız Acıktır.

-Oyuna ve oynadığı sınıfa hakim
    -Karakterinin gerektirdiği sorumlulukların eksiksiz bilincinde
    -Kişiliği oturmuş ve saygılı
    -Guildi item alacağı yer olmaktan çok arkadaşlarının bulunduğu bir ortam olarak benimseyecek
    -Ench,Gem,gerekli yerlere Rep. gibi eksikleri bulunmayan
    - Minimum 88+ lvl
    -Aktif ve raid/pvp katılımı yüksek
    -MAIN CHAR OLMAK ŞARTIYLA

Butun Classlara ihtiyac duyulmakta olup öncelikli olarak

Healer : Paladin, Priest
    Melee Dps : Warrior, Drood, Rogue
    Range Dps : Mage, Lock, Hunter, Boomkin, SPriest

**Başvurular oyun içinden olup Joillana ** Wishé ** Madeinturkey irtibata gecebilirsiniz...

Zaman Ayırıp okuduğunuz için Teşekkürler.

Iron Dawn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clarine -- 8 Ekim 2012; 21:38:25 >

• Bu kadar iyi güzel yazmışsın da biz niye sizi tercih edelim ? Bizde bir cazibe oluşturki sizin guilde geçmek için can atalım.
  • bi bakıma haklısın, insanlar neden bizi tercih etsin !

şöylede bi durum var ; kimseye kendi guildinden cık bizim guilde gel hard core takılıyoz, world de ilk 50 arasındayız gibi laflar etmeyiz, en azından bizim yapımıza ters...

guildimizi bilen bilir ilk olarak Dunemaulda "REGNUM" adı altında baslamıstık sonra server iiden iiye cılkı cıkmasından dolayı TN serverına gecip IRON DAWN ismi altında tekrar devam ettik ve ediyoruzda.

zaten guildinden rahatsız olan, raid kadrosuna online coklugundan yer bulamayan kişilerle ile iletişime geçmek hem bizim için hemde diger turk guildleri için daha saglıkdır. (kendi guildinde raidlere katılamam sebebi kendi nablıgından kaynaklanıyorsa bizim guilde gectikten sonra kendini belli edecektir zaten oda direk kick sebebidir.)...

ne kadar burda ben guild için guildi anlatan bişi ler yazsam
    birileri gelip buda varmı buda olsa neden gelem die laflar etse

gelip görmeden birlikte bişiler paylasmadan yazılanların bi anlamı olmaz!!!

• 10 ve 25man nın savelerinin birleşmesinden en çok etkilenen clas retri paladin oldu galiba. Kimse artık retri paladin aramıyor
  • paladin genelde heal ve tank olarak kullanılıyor
    onun yapacagı dps diger melee classlarda yapıyor...
  • Selamlar,
    Oyunun ilk gününden beri oynuyorum. Şu an "Grim Batol" realimdeyim. Ally tarafındaki popülasyonun aşırı artması ve eski arkadaşlarım yani oyuncuların oyunu bırakmasından dolayı raidler için bir kadro problemi yaşıyoruz. Daha öncesinde birçok türk ve yabancı guildde yer aldım ve raid leaderlık yaptım. Şu an aktif ve güvenip kendimle beraber getireceğim 3 kişi daha olabilir. Bu konu hakkında detaylı görüşmek isterim. Akşam saat 19:00 da oyunda online olabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenktankal

Selamlar,
    Oyunun ilk gününden beri oynuyorum. Şu an "Grim Batol" realimdeyim. Ally tarafındaki popülasyonun aşırı artması ve eski arkadaşlarım yani oyuncuların oyunu bırakmasından dolayı raidler için bir kadro problemi yaşıyoruz. Daha öncesinde birçok türk ve yabancı guildde yer aldım ve raid leaderlık yaptım. Şu an aktif ve güvenip kendimle beraber getireceğim 3 kişi daha olabilir. Bu konu hakkında detaylı görüşmek isterim. Akşam saat 19:00 da oyunda online olabilir misin?

bence bu adamı kaçırmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm attım

her aksam 7-12 arası online'im

gelirsen ayrıntılı bi şekilde görüşebiliriz.
  • Monk alın monk, çok faydasını görürsünüz
  • Evet önünüzü kapamak gibi bir amacım yok. Fakat gördüğüm kadarıyla köklü bir guild değilsiniz. Bir geçmişiniz olsa bile raid tecrübesi fazla yok sanırım veya asıl takımınız dağıldı. Gerçekten raid yapmak isteyen bir insan açıkçası şu yazılanlara bakarak sizi tercih etmez. Kaldı ki 7-8 tane sağlam Türk guildi ve düzinelerce raid yapacağız adam topluyoruz diyen Türk guildleri var. Bir şekilde farklılığınızı belirtin. Yoksa işiniz zor çünkü yanlış bir realmde "Hardcore raid" amacıyla kollarınızı sıvıyorsunuz. Hem rakibiniz çok hem de çok oyuncu olmasına karşı bir o kadar da niteliksiz oyuncu var.

Bir tavsiye daha, guilde oyuncu alımlarından önce belli başlı, iyi veya kötü çoğu guildin kullandığı anket tarzı bir şey vardır. Oyuncuyu tanımaya yönelik veya daha önce ne yapmış, nasıl bir tecrübe edinmiş, sadece bu karakterle mi oynamış farklı karakterlerle bir oluşum içinde bulunmuş mu, ne kadar zamandır oynuyor, Raid saatlerinin dışına çıkabilir mi gibi sorular bulunuyor. Bunlar bana kalırsa önemlidir. İyi şanslar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.