Şimdilik hayır, biraz daha güzel videolar çekmem lazım. |
iRobot temizlik robotları (21. sayfa)
-
-
İyi günler dilerim, acaba aranızda Amazon.com.tr üzerinden Almanya'dan ya da irobot servisinden aeroforce ana fırça alan var mı ?
Varsa orijinaliyle birebir aynı mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85024A81E -- 31 Temmuz 2022; 19:7:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arada i3 süpürge ile ilgili deneyimlerimi yazıyorum. Belki alacaklara faydası olur. Önceki mesajımda temizlenen alanın fit kare cinsinden raporlandığını ve bunun değiştirilemediğni yazmıştım. irobot home yazılımının 6.7.0-release sürümü ile "metrik birimler" seçeneği geldi. Artık m2 cinsinden raporlar alabiliyorum. Tabi süpürge rapor göndermek isterse. Bu bağlanamama sorunu gerçekten çok sinir bozucu. Uzaktan kontrol etme işi tamamen şansa bağlı. Bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor. Eve dönmeme yakın çalıştırayım diyorum robota erişilmiyor. İşine karışılmasından hoşlanmayan ustalar gibi. Donanım süper ancak yazılımı gerçekten eziyet. Vaat ettiği şeyi yapsın yeter. Oda oda temizlik yok tamam ama en azından başla-bitir-istasyona dön stabil çalışsın.quote:
Orijinalden alıntı: HepsirobotÜlke ayarlarını kontrol ettiniz mi?
Cep telefonunuzun ülke ayarlarından bile etkilenir bazen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
iRobot u Amazon satın aldı.
-
Merhabalar, robot süpürgelerle ilgili @hepsirobot Ali hocamın birçok yorumunu okudum ve irobot i7 modelini almaya karar verdim ancak i3 modelinin de yıl sonunda i7 gibi oda oda süpüreceği güncellemesi geleceği yazıldı. Kafam karıştı benim, bugün i7 alıcaktım vazgeçip i3 mü almalıyım sizce? Yani sene sonunda yapılan güncelleme ile birebir aynı olucaksa i7 için boşu boşuna bu kadar para fazla vermek mantıksız değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iRobot i3 modelinin de yıl sonuna kadar aynı özelliklere sahip olacağını bir bülten ile açıkladı. Bir sapma olacağını sanmıyorum.
-
Harita alamamanızın sebebi robotun cloud bağlantısını kaybetmesi; maalesef 9XX serilerinde de aynı problem yaşanıyor. Evde ki i7 uygulama açılır açılmaz 2-3 sn de cloud bağlantısı yapıp süpürmeye hazır hale geldiği halde aynı evde bulunan R981 cloud bağlantısı hatası verip duruyor. Yeterli destek sağlanmıyor firma tarafından.
Ben aldım hocam fırça ve filtre takımları hem R981 hem de i7 için. %100 orjinal parçalar; bunları bir zaman Amazon tr de çok uygun fiyatlara sattı ve ben hep link paylaştım burada. Buldukça bı orjinal parçaları almak lazım.
Arkadaşlar bende R981 ve i7 var. i7 nin özellikleri çok fazla ayrı ayrı odaları süpürebiliyor ve bazı odalar 1 bazı odaları 2 kere falan süpürtebiliyorsunuz. 981 ise yine sistematik süpüren size işi bittiği zaman yapılan temizlik ile ilgili haritalı bir bilgilendirme veren robot. Yalnız 981 tam bir canavar; 120 dk ya kadar çalışıyor ve normal ve Max çalışma seçenekleri mevcut; tatbiki halıya geldiği zaman isterseniz Max moda geçebiliyor. 981 in eko modu bile i7 nin çekim gücünün %50 fazlası. Max modda canavara dönüşüyor ve halının dibindeki kumu bile çekecek neredeyse. Ben 981 i daha çık seviyorum; canavarım o benim! 😄 Tabi bu bahsedilen cloud bağlantı sorunları devamlı yaşanıyor 981 de. Benim aynı uygulamada 2 robot görünüyor ve istediğime geçiş yapabiliyorum ama 981 hep bağlantı sorunları yaşatıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 6 Ağustos 2022; 11:47:42 >
webrazziAmazon, iRobot'u 1,7 milyar dolara satın alıyorhttps://webrazzi.com/2022/08/05/amazon-irobot-u-1-7-milyar-dolara-satin-aliyor
-
Sizce iRobot için iyi bir satış mı ? Gelişmesi Amazon’da nasıl olur ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
BU konuda LinkedIn üzerinde bir kaç yorum yazdım iki gündür.
Özetlemem gerekirse fiyatların ucuzlayacağını ve kalitesinin düşeceğini düşünüyorum. Amazon şimdiye kadar neyi satın aldıysa bunu bir ruh olarak değil meta olarak gördü ve bunu kalitesinde belli etti.
Tabii ki iRobot bir iletişim ortamı artık, bunu da iyi değerlendireceğinden ve Alexa vs gibi sahibi olduğu diğer ev aletlerini robot merkezli olarak yöneteceğinden de eminim.
Saygılarımla
-
Merhaba,
iRobot Türkiye'de resmi olarak garanti desteği veren bir şirket öyle değil mi? Roborock, Xioami vb. gibi ürünlerin garantisinden daha iyi bir konuma sahip sanıyorum ki? Tercihimde bu önemli rol oynayacak zira Roborock S7 almak istesem de muhatap bulamamak beni çok korkutuyor.
Teşekkürler şimdiden,
-
Doğrudur, iRobot ülkemizde resmi olarak bulunuyor. Ancak S7 seviyesinde gelişmiş bir robotu yok efendim.
Çok teşekkürler. Peki S7 ürünü alınsa garanti sebepli elde kalma ihtimali olur mu dersiniz? Alet çok iyi ama arkasında duracak kimse yok gibi.
Tamir edeni çok ve parçası bulunuyor.
Tabii ki bir iRobot kalitesi beklemeyin ama elinizde asla kalmaz. En kötü cebinizden masraf edersiniz.
Merhaba,
İrobot'un yeni çıkan J7'yi tavsiye eder misiniz? Benim için çalışma süresi çok önemli, sürekli şarj istasyonuna gidip gelmesini pek istemiyorum.
-
Bu her ne kadar temizleyeceği alanın büyüklüğü ile ilgili olsa da iRobot modellerinin genelinde oldukça düşük batarya kapasitesi vardır.
-
irobot'un yeni çıkan j7 serisini tavsiye eder misiniz? Ya da onun yerine hangi marka modeli önerirsiniz? Bütçem 10bin - 15bin tl arası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X