Şimdi Ara

irobot süpürge şarj ünitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yakın zamanda abd den irobot süpürge getirttim. ben evde yokken aleti direkt prize takmışlar. sistem 110 volta göre ayarlandığından şarj ünitesinin adaptörü patlamış. ne yapmak lazım?
    teşekkürler

• Sadece adaptör patladıysa aynı çıkış gerilimi ve watt gücünde yeni bir adaptörle sorun çözülebilir,ama şarj ünitesi zarar görmüşse bir teknisyenden yardım almalısınız.
  • teşekkürler,
    sadece adaptör patlamış. çözüm olarak ya hem bu adaptörü tamir ettirip hem de 110 olarak buna çıkış veren bi adaptör daha almalıymısım yada irobot türkiyeden buraya uygun adaptör almak lazımmış. ama o da 250 tl istiyor. ekstra kazık bi durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayronet

teşekkürler,
    sadece adaptör patlamış. çözüm olarak ya hem bu adaptörü tamir ettirip hem de 110 olarak buna çıkış veren bi adaptör daha almalıymısım yada irobot türkiyeden buraya uygun adaptör almak lazımmış. ama o da 250 tl istiyor. ekstra kazık bi durum.

Bu adaptör çok özellikli birşey olmasa gerek;kendi adaptörü üzerindeki degerlere uygun , şebeke gerilimi ile çalışabilen bir adaptör edinmeye bakın. Direk şebeke gerilimini kullanmak varken ;220v u 110a çevirip kullanmak gereksiz
  • adaptör tamircilerine bak dediler. bildiğiniz bir yer varmı yoksa mecidiyeköyde bir yer tarif ettiler oraya bakacam.
  • quote:

adaptör tamircilerine bak dediler. bildiğiniz bir yer varmı yoksa mecidiyeköyde bir yer tarif ettiler oraya bakacam.

ist.da degilim malesef; size en yakın yerden temin etmeye çalışın, mümkünse orj.adaptörünüde yanınıza alın
  • Patlayan adaptörün üzerinde yazan değerleri karşılayan herhangi bir adaptör kullanabilirsiniz.

Bağlantı olarak gerekli soketi orjinalden keserek yeni aldığınıza uydurabilirsiniz, bunu adaptörü aldığınız yer de yapabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

merhaba,
    yakın zamanda abd den irobot süpürge getirttim. ben evde yokken aleti direkt prize takmışlar. sistem 110 volta göre ayarlandığından şarj ünitesinin adaptörü patlamış. ne yapmak lazım?
    teşekkürler

Konuyla alakasız ama bu cihazı hiç dene fırsatınız oldu mu veya çalışırken bir kaç video çekme fırsatınız var mı? nedir ne değildir. merak ettim doğrusu...
  • merhaba,
    arkadaşlar mecidiyeköyde bir adaptörcüye gittim. adam bu işi aşkla seven bi adam, adaptörü gördü isteğimi duyunca sanatını konuşturacağını düşünüp acayip mutlu oldu.
    adaptörle 15 dakika uğraşıp girişi 110 dan 220 ye kadar hangi voltaj olursa olsun çalışacak hale getirdi.
    karşılığında 30 tl istedi. 40 tl verinceye kadar çatladım.

adam bariz adaptör doktoru
    dükkan adı vermek reklam olmazsa vereyim.
  • r2d2droids arkadaşa:
    irobot
    düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. kullanışlı ve eğlenceli bir alet.
  • ayronet

işin aslı merak ettiğim bir kaç nokta var. (müşteri gözüyle bakmıyorum)

- cihazın üzerinde bir yerlerde kamera var mı?
    - cihaz ilk önce odanın temizlenebilecek kenarlarını bulup mu kalan yerlere devam ediyor yoksa başka bir yöntem mi izliyor?
    - cihazın şarj ünitesi başka bir odada olsa, bende atıyorum mutfakta çalıştırsam cihazı, şarj ihtiyacı olduğunda diğer odadaki şarj ünitesini kendi bulabiliyor mu?
    - kapıyı kendisi kapatıp kapının arkasında kalan tozları alabiliyor mu?
    - yere bir şeyler döktüğüm zaman kendisi bunu görüp o noktaya gidebiliyor mu? yoksa sıra o noktaya geldiğinde mi temizliyor?

bu soruların cevapları benim için kafi.

teşekkürler...
  • merhaba,

- cihazın üzerinde bir yerlerde kamera değildir ama dedektor var diye anladım.
    - cihaz ilk önce odanın temizlenebilecek kenarlarını değilde karışık bir algoritmayla döne döne odayı geziyor. fazlaca kir görürse oraya yogunlaşıyor. ama her tarafa uğramadan işi bitirmiyor: bunu anlamak için (türküz ya vardır bi hinlik diye) belli yatay ve dikey aralıklarla her tarafa ufak kırıntılar bıraktım hani heryere uğrayacak mı diye, her tarafa uğradı. büyük odayı daha uzun zamanda küçüğü daha kısa zamanda bitirdi.
    - cihazın şarj ünitesi başka bir odada olsa, bende atıyorum mutfakta çalıştırınca şarj ünitesini eğer görüyorsa geliyor. açıkcası görmediği durumu denemediğim için onu deneyince yazayım.
    - kapıyı kendisi kapatıp kapının arkasında kalan tozları alabiliyormu sorusuna cevap bu özellik irobotlarda değil de ihanım larda mevcut
    - yere bir şeyler döktüğüm zaman kendisi bunu görüp o noktaya gidebiliyor mu? yoksa sıra o noktaya geldiğinde mi temizliyor?

bu soruların cevapları benim için kafi.

teşekkürler...

• son satır daki soruya cevap:
    aletin üzerinde bi clean bir de spot tuşu var. hani eskiden yerde bişeyler yedikten veya çocuklar bişey döktükten sonra kısa bölgesel gırgır kullanılırdı sonra şarjlı aletler çıkınca hemencecik o 1 metrekarelik alan alınırdı ya: spot tuşuna basınca o noktanın etrafında yaklaşık 1 metrekarelik alanı süpürüp duruyor.
    clean de ise başlayınca ya siz durduracaksınız ya da o temizliği bitirince duruyor
  • ihanım kadar değilmiş

teşekkürler bilgiler için...
  • Irobot u abd den aldim demissiniz nekadara aldınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkutye

Irobot u abd den aldim demissiniz nekadara aldınız

2 yıllık hort
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.