Şimdi Ara

ırmağa uçtum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
4
Favori
19.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçmiş olsun. Hurdaya çıkarın. Su giren araba bitmiştir.
  • Bence bu kazaya sebebiyet veren şahıs bulunmalı hakkı verilmeli..
  • Su yemiş araç kolay kolay toplanmıyor, ikitellide ki iş yerimde sel bastığında şirket aracım su altında kaldı 1 mt. ye yakın.
    1 Saate kadar bekledi sonra çıkardılar, servise gitti motor yağı değişti, kurutuldu falan beyninde sağında solunda hiç sıkıntı yoktu.
    15 gün sonra teslim aldım 3. gün bozuldu ve beyin yandı, çok uğraştık 1 sene ama araç hiç adam olmadı.
    Kasko varsa devredin kaskoya hurdaya çıksın.
    Diğer türlü kasko karşılamıyorsa ciddi para tutar.
    Geçmiş olsun.
  • Büyük geçmiş olsun.
  • Çok,çok geçmiş olsun.Ekim ayında benimde başıma geldi,caddy ile uçurumdan ilerledik ve daha sonra devrildi,perte çıkartmadık toplattık,daha sonra satalım dedik,satamadık tavan dan dolayı kimse almıyo kısacası elinde patlar bu araç hemen perte çıkart.
  • yazdıklarınızdan sanki kazayı ben yapmış gibi etkilenddim bir an..öldürmeyen Allah öldürmüyor demek ki..Allah korumuş gerçekten..aracınızı ister hurdaya ayırın ister kendiniz yapıp binin önce bir hayır yapın bence..çünki gerçekten ölümden dönmüşsünüz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

    Merak eden arkadaşlar için kaza yerinin google map görüntüsü.




     ırmağa uçtum



    *******************************

    Ayrıca hocam tahmin ediyorum ki siz "2" numaralı istikametten gelirken karşınıza "1" numaralı tali yönden araç gelip "3" numaralı yerden nehre düştünüz. Doğrumu acaba?

     ırmağa uçtum


    evet dostum. haritada anlattıgın gibi gerçekleşti. 1 nolu arac önüme çıkınca sağa kırdım, nehir oldugunu bilmiyordum. tam bariyerin yerden sıfır yükselidigi yerw girdim, bir lastik asfaltta diğeride boşlukta, arabanın tam ortasında altındada bariyer vardı. bariyer üzerinde havada 3-4 metre gittim.

     ırmağa uçtum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marinerocyp -- 14 Mayıs 2012; 12:45:12 >




  • Hocam çok geçmiş olsun, Allah korumuş , yazdıklarınızı okumak bile korkuttu , 7m de az değil, yüzmeyi biliyorsunuz sanırım, bilmeyen için çok zor bi durum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kocaballi
    herhalde en mantıklı olan elin ulaşabileceği bir yerde keskin bir alet bulundurmak sanırım...

    Onun da bize veya araçtaki bir kişiye saplanma ihtimali çok yüksek. Ama kol dayamanın içine bir İsveç çakısı koymak mantıklı olabilir.
  • çok geçmiş olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marinerocyp

    evet dostum. haritada anlattıgın gibi gerçekleşti. 1 nolu arac önüme çıkınca sağa kırdım, nehir oldugunu bilmiyordum. tam bariyerin yerden sıfır yükselidigi yerw girdim, bir lastik asfaltta diğeride boşlukta, arabanın tam ortasında altındada bariyer vardı. bariyer üzerinde havada 3-4 metre gittim.



    Tamda tahmin ettiğim gibi hocam o yolu biliyorum. Babamla geçerken burası çok sakat bir yer derdim hep. Çünkü Asfalta çıkarken hafif rampa vardı, Ana yola çıkarken yeteri kadar dikkat etmiyor bazı beyinsiz mahluklar. Gerçekten verilmiş sadakanız varmış şuan yaşıyor olmanız büyük mucize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk ALAGÖZ -- 14 Mayıs 2012; 13:01:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StreamRolleR

    Çok. Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız.Araba suya gömüldükten sonra kapilari nasil actiniz icerisinin komple dolmasini bekledinizmi cunki acilmiyor basinc farkindan


    kırılan camdan çıktım demiş hocam
  • geçmiş olsun.

    hurdaya verin gitsin.
  • Büyük geçmiş olsun. Eğitimli olmandan dolayı kurtulduğunu düşünüyorum. Çoğu kişi oradan sağ çıkamazdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marinerocyp

    quote:

    Orijinalden alıntı: intikam91

    çok geçmiş olsun hayret ile okudum mesajınızı. Hep suya uçanların öldüğü haberlerini okuruz, görürüz sizin kurtulmanız gerçekten büyük şans.

    Acaba suya düştükten sonra nasıl kurtulduğunuzu biraz daha detaylı anlatırmısınız, kemer sıkışmışmıydı yoksa her zamanki gibi ama panikten dolayımı zor çözüldü, düşmeden dolayı büyük bir sarsıntı yaşadınızmı, aracın içine su nekadar hızla doldu, su derinliği nekadardı,

    Terkrardan çok çok geçmiş olsun.

    allah hepinizden razı olsun arkadaşlar.
    yoldan kontrolu kaybedip çıkınca araç 60m ileriye ucarak gitti. oradan tekrar zıpladı. bu anları cok iyi hatırlıyorum. frene bastım, el frenini çektim ama durduramadım. suya çarpış anına kadar araba sağlamdı. ön cam, farlar vs hepsi yerindeydi, suya girdiğim an farlar söndü. buarada suya dik bir şekilde çarptım . aynı anda ön cam parçalandı. üstte sun-roof oldugu için 1saniyenin altında arac suyla doldu. 2-3 saniye sonra aracın zemine oturdugunu farkettim. nehir oldugunu ozaman anladım. yoksa kucuk bir su kanalına aracın önünün girdiğini düşünmüştüm. aracın tum camları, tüm kapılar kilitliydi. emniyet kemeri bağlıydı. suyun içerisinde kemerimin bağlı oldugunu unuttum, can havliyle kendimi dışarı atmaya calıstım ama belimden baglı oldugumu farkettim. sağ elimle emniyet kemerini çözmeye calısırken sol elimle aracta bosluk aradım. yaklasık 2dk böyle zaman kaybettim. artık nefesim tükenince, herşey birkaç saniyeliğine karardı ve buyuk bir rahatlık hissettim. tam karanlık olmayan bir koridarda yürüdüğümü gördüm. sonra noluyor demeye kalmadan tekrar aracın içinde oldugumu farkettim. galiba yaşadıklarım ölüm anıydı. sonra elimi koltugun altına sokup, kemeri çözmeyi başardım. çarpışmanın şiddetiyle emniyet kemeri bağlantısı koltugun altına kaymış. sol elimlede bosluk ararken kapının açık oldugunu yada sol camın olmadıgını farkettim. orda boslugu hissettim. kemerden kurtulunca son bir kuvvetle kendimi boşluktan dısarı attım. akıntıya kapıldım. aracın battıgı yer 7 metre derinlikteydi. çıkmam cok uzun surdu. cıktıgımda köprünün altınaydım hatta köprüyü geçiyordum. suyun yuzeyine çıkar cıkmaz derin derin nefes almaya basladım. dere kenarına çıkmak için acele etmedim. en yakın petrole gidip yardım istedim. aracı sudan cıkardıgımızda hiçbir kapıyı sıkışmadan dolayı açamadık. olmayan tek cam benim oturdugum yerdeki ön sol camdı. diğerleri oldugu gibi yerindeydi. sadece ön cam parçalandı ama birbirinden ayrılmadı. belkide allah tarafından çıkmam için bana yol gösterildi. bir diğer olayda aracın nehir zemininde dustugu nokta buyuk bir oyukmuş. gelen dalgıç oraya inemeyeceğini söyledi. arac o boşluga sıkışmış.

    Vallahi neredeyse ağlayacaktım. Çok büyük geçmiş olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nabukadnezar -- 14 Mayıs 2012; 13:52:10 >




  • Çok geçmiş olsun. İnanılmaz bir şekilde kurtulmuşsunuz, büyük bir soğukkanlılık helal olsun.
    Yalnız, emniyet kemeri yüzünden boğulacaktım demiştiniz, bence takmasaydınız, ya kafanızı çarpar bilinç kaybı yaşardınız, ya da arabadan fırlardınız.
    İyi ki takmışsınız. Geçmiş olsun tekrardan.
  • büyük geçmiş olsun
  • geçmiş olsun bende adanalıyım bizim orda kanal,nehir,baraj yani içine düşecek su çok bende hep korkarım özellikle üniversite yolunda solda, baraj sağda uçurum falan bence en tehlikesiz yerlerden birine uçmuşsunuz. ben olsam arabayı yaptırmakla uğraşmam
  • Büyük Geçmiş olsun.Allah korumuş gerçekten.Cana gelmemiş ama Malınıza büyük zarar gelmiş ancak can sağlığı olsun diyorum.Aracınızda hasar büyük görünüyor,maliyet sizi oldukça üzecek gibi.En doğru kararı içinnde bulunduğunuz durumu en iyi şekilde analiz ederek yine siz verebilirsiniz.Tekrar geçmiş olsun...
  • Çok çok geçmiş olsun hocam.Bu konuda bir danışın derim bi otomotivciye veya bilgili kişilere
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.