Şimdi Ara

Irk Olarak Güzelleşiyoruz Beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle söleyim konudışındaki tipim nasıl ss li konularındaki arkadaşları bu tezimin dışında tutuyorum.

yeni nesile bakıyorumda kızlar at gibi erkeklerde yağız gibi maşallah boylu poslu hepsi. beyaz tenli renkli gözlü kılsız çoğu.bizim zamanımızda kısa, esmer. kara tenli mok rengi gözlü kıllı tipler daha çoktu her iki cins olarakda. sizinde dikkatinizi çektimi. böyle giderse 2050 de felan çirkin insan kalmayacak güzel yurdumda.nasıl tespit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.J.Malmsteen -- 10 Kasım 2012; 22:49:19 >

• Senin gözler
  • Çok sarı seviyorsan balkanlara göç koçum, esmer tenmiş mok gözmüş. Ananın babanın resmini koy desek ne çıkacak acaba.
  • beyler şehir şehir değişebilir bu istatstik. ankara ya göre konuşuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangi ulke orasi ? yanlis siteye geldin herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rus kız,Rus erkek diye diye 2050'ye kadar dediğin gibi Türk milleti sarışına bağlayacak herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lenin

Çok sarı seviyorsan balkanlara göç koçum, esmer tenmiş mok gözmüş. Ananın babanın resmini koy desek ne çıkacak acaba.

ben sana rusyaya git diyormuyum koç bura atatürkün ülkesi babam mok gözlü esmer. annem yeşilgözlü. babama çekmişim
  • güzelleşmiyoruz, sadece daha iyi photoshop yapıyoruz.
  • beyler çoğunuz 80 li 90 lı yılları görmediğiniz için farkı anlamıyorsunuz. bariz fark var lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.J.Malmsteen -- 10 Kasım 2012; 23:00:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.J.Malmsteen

quote:

Çok sarı seviyorsan balkanlara göç koçum, esmer tenmiş mok gözmüş. Ananın babanın resmini koy desek ne çıkacak acaba.

ben sana rusyaya git diyormuyum koç bura atatürkün ülkesi babam mok gözlü esmer. annem yeşilgözlü. babama çekmişim

Burası kimsenin kişisel ülkesi değil

• hadi ya
  • Adam haklı Eskişehir'de Espark'ın, İnci Börek'in önüne gidin görürsünüz
    Başka şehirde değişebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victarion -- 10 Kasım 2012; 23:13:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boot00

quote:

beyler çoğunuz 80 li 90 lı yılları görmediğiniz için farkı anlamıyorsunuz. bariz fark var lan

sonuçta aynı geni taşımıyorlarmı bu şans işi değilmi _

kardeş mesela o zamanlarda boy ortalaması 150 170 felandı şimdi 165-190 aynı olurmu evrim diye bişi var laeeee
  • quote:

quote:

quote:

Burası kimsenin kişisel ülkesi değil

Mantığa bakarmısın bende Abraham Lincoln hayranıyım Amerikan vatandaşlığına geçip Amerikaya mı tasınayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hani nerede o bahsetiklerin ?
  • her ne olursa olsun benim için bir tek güzel var oda avatarımdaki üstün şahsiyet
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.