Şimdi Ara

iriver t serisi hakkında bilgi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • t serisi almayı düşünmeye başladım, fakat t10 t20 ve t30 arasında seçim yapmakta zorlanıyorum.
    t 20 hakkında bazı arkadaşlar ses kalistesi diğerlerine göre daha iyi demişlerdi, ne açıdan yorumluyorlar acaba bu "iyi" kavramını? tizleri,basları,midleri veya netlik açsından mı ?
    bir de ben bu cihazla kayıt yapmak istediğim için t serisini düşünüyorum, küçük gövdeli oluşu diğer kayıt yapan modellere göre (h320 gibi) bir avantaj benim açımdan.
    t 20 de line in kayıt özelliği var ve benim şu an favorim bu model. fakat kayıt yapanlar varsa yorumlarını almak istiyorum. netlik açısından bir problem var mı yaptığı kayıtta? bir de şöyle bir ifade var manuel pdfsinde, türkçe meali; line in i bağladığın anda kayda otomaik başlar. bu doğrumu, kaydı balşatmak veya durdurmak, dondurmak da olabilir tabi, yok mu? bu da çok öenmli benim için.
    son bir şey daha, md için kullandığım küçük microfonlardan var elimde, onunla t20 deki line-in e girip dışardan ses kaydı yaosam nasıl olur? böyle bir şeyi denemiş olan varsa yorumlar nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitaras -- 20 Ocak 2006 2:05:56 >

• T serisinin hepsinin ses kalitesi ayni firmware kullanıldıktan sonra %100 aynı. Bizzat denedim aksini soyleyen halt eder.

En guzel gorunen, sportif ve en uzun pil omrune sahip olan T10. Ama line in kayıt yok digerlerinde var.

T20 nin usb jack inin uzerinde olması ve cok kucuk olması avantaj ama pili sarjlı ve az dayanıyor diger t serilerine gore.

T30 renksiz ekranlı, AAA pil kullanan model. Secim sana kalmiss....

Bu arada tabiki kayıtı baslatıp, durdurup, dondurmak sana kalmıs. Tek kotu tarafi eski serilerdeki kayıt kalitesi ayarının bunlarda olmaması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c3 hakkında bilgi istiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.