Şimdi Ara

İRİVER H320/340 HAKKINDA HERSEY (ROCKBOX KURULUMU İLK SAYFADA) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.007
Cevap
1
Favori
59.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım değil , yani dolaylı olarak şu şekilde olabilir pille şarj eden cihazlar var ya onlarla şarj edebilirsin dışardayken yani gene şarj gerekiyor
  • pille çalışması mümkün external battery pack var i-riverin avrupa sitesinden görebilirsin...
  • pratik bir batarya örneği verilmiş,ingilizcesi iyi olan ve ilgilenen arkadaşlar dilerim değerlendirirler.http://www.misticriver.net/showthread.php?t=8977
  • arkadaşlar biri yazmıştı firmware yapınca garanti iptal oluyor diye. böyle birşey var mı?

ayrıca bir versiyonda ses kayıt kalitesi düşük ama hard disk olarak kullanılıyor, bir diğerinde ses kayıt kalitesi yüksek ama hard disk olarak da kullanılaMıyor diye duydum sanki.

bunlar doğru mu yanılıyor muyum?

yani ben bunda hem yüksek ses kayıt kalitesi hem de harici disk olarak kullanım sağlayamaz mıyım?

bu versiyon konusunu iriver update bölümünden okudum, başka bir ürün için mi acaba?
  • söyledigin ıkı seyde yanlıs
    fırmvare edince garantı dısı kalmaz ama su lısanssız rockbox ı yuklersen ıptal olur hem benım h320 de mukemmel ses var hemde hangi pc olursa olsun ıcınde xp olması yetiyo harddısk vazifesi görmesi için
    yanı xp direk tanıyo ve ıstedıgın sarkıyı surukle bırazkal atabılıyosun
    benım alette bı ıkı program var hemde onlarıda yanı sarkı atar gibi attım
  • tamam dostum tsk ama kızma beaaah
  • arkadaslar bu h320 yi direk usb ile taktığımızda bilgisayar çıkarılabilir disk olarak tanımıyor mu? illaki programını yuklemek mi lazim
  • ya arkdaslar kızmıyorum ama herjkes aynı seyi söylüyo
    klavuzunda w2000 üstü her işletim sistemi diyo
    yani işletim sistemi xp olan bı pcye taktıgın zaman hıcbırseye ıhtıyac kalmıyo bılgısayarımı actıgın zaman harddısk olarak gözüküyo ok

• quote:

Orjinalden alıntı: kalemtraş

tamam dostum tsk ama kızma beaaah

yok arkdasım nıye kızıyım burda bılgilerimizi paylasiyoruz bu cıhazlar hakkında her türlü sorularınızı beklıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac1987 -- 3 Ocak 2006 16:27:52 >
  • sağol dostum bende daha yok ta o yüzden sordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalemtraş

maniac 1987, kardeeeeeş pazar siparişi veriom

aslında dün verecektim ama kredi kartının hesap kesim tarihini bekleyeyim dedim birkaç gün var zaten.

hafta içi de elime ulaşır tahminimce. aaaah şu h320'me bi kavuşsammmm

neyse ben bi alayım o zaman daha paylaşacaz bildiklerimizi zaten.

bi alayım şunu dağıtacaz ortalığı walla. yakacaz tüm topiği herkese aldıracaz bundan.

arkadaşlar bide sinir oldum ben yaaa. bana şu alet hakkında bir tane olumsuz yorum gösterin de rahatlayayım yaaa sanki böyle hayali bir ürünmüş gibi geliyor bana. tam rüyalarımdaki icada göre tasarlanmış birşey.... bi olumsuz yorum okumadım doğru düzgün şimdiye kadar beeee.

hayırlı olsun
    insallah kazasız belasız alarısın ınternetten
    yaw kötü yorumu ben yapıcam
    yanında verdıklerı kulaklık pek uzun degıl öle derin cepli pantolona koyunca falan yetişmiyo
    ama o kadar kusur olsun dımı
    ama sen almadan sana bı bılgı ılk aldıgında hep son seste dınle bı alet kendıne gelsın yabancı forumlarda böyle tavsıye etmısler
    bıde kısa bişey söliyim alette polımer pıl ılk 3-4 sarjda yanlızca 1-2 saat dımleyeblırsın sakın bozuk dıye endıselenme ben ılk aldıgımda full sarj ediyodum 1 saat dayanmıyodu cok telaslandım ama sıtesıne baktıgım zaman bunun normal oldugunu anladım yanı ılk 3-4 sarjdan sonra pıl kendıne geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac1987 -- 3 Ocak 2006 23:29:54 >

• kulaklığın kısa olması i-river'dan değil sennheisser'dan kaynaklanıyor çünkü onların tüm kulak içi kulaklıklarının kabloları öyle kısa . Aletin kötü yanları bence kalınlığı , pek de hoş durmayan görünüşü denebilir
  • ya cıvıl sende galıba h340 var bendekı h320 gayet normal bence kalın degıl
  • evet biliyorum h320 makul boyutlarda , aslında o hdd'nin fiziksel boyutlarından kaynaklanıyor 4. nesil i-pod'un photo modelinin 60 gb'lığı da çok kalın ya da aynı türden 40 gb'lık i-pod da i-river kadar olmasa da kalın ; hdd'lerin daha eskiden yapılmasından sanırım çünkü yeni modeller oldukça ince
  • ama bence harddısk olayı önemli faktör ama ıcınde bırcok özellik oldugu ıcın bunlarda ayrı bır donanım gerektırıyo o yuzden o devre işlemcı yada vs ne ise onlarda bayagı yer kaplıyo ben mıstıcrıverda gördum radyo ıcın ayrı bı ıslemcı var zaten kendı ıslemcısı var kendı ram ı var vıdeo ıcın ayırı bı devre fotograf ıcın ayrı bı devre liste böyle uzayıp gıdıyo
    ama ben mennunum aletimden
  • kablonun kısa olması hiç sorun değil ne olacak ki. kalınlı da benim için pek önemli değil. zaten bu kadar özelliğin yanında ipod nano gibi falan birşey beklemiyorum, ki 3 yıl öncesinin teknolojisine göre yapılmış bir alete göre ince bile kalıyor yani.

birde arkadaşlar h320 ile 340 arasında boyut, görünüş vs olarak fark yok diye biliyordum ben. yani tek fark 40 gb olan hafıza sanıyordum. arasında başka fark var mı? mesela kalınlık gibi?
  • arkadaşlar yabancı bir forumda örneğin 700 mb.lık bir video attığımızda 250 mb.a küçülüyor falan dediler. yani videonun boyutunu değiştirdiğimizde büyüklüğü de değişiyor mu?

bilgisayardaki bir videoyu atmaya çalıştığımızda boyutu küçülür mü? denediniz mi bunu?
  • kalemtraş arkadaşım tabiikide video nun boyutuyla kapladığı alan arasında orantı wardır!yani 10fps lik bi videoyu 30fps lik bi videolyla eşit tutamazsın!ayrıca çözünürlüğünüde düşürüyorsan daha da azalır!hele bide divx se iyice azalır!
  • divx tam olarak nedir kardeş yaaa? yani normal vcd'de seyrettiğimiz filmden farkı ne? cep tellerinde olduğunu biliyoruym ama farkı ne bunların
  • ya kardes ben dıvx ı tam bılmem ama ben fılmlerı vcd cdlerınden attım pocketdivxencoder programında zaten sen vıdeonunn kalıtesını belırleyebılıyosun mesela ben en üst kalıtede attım 1,5gb lık fılm 400mb oldu ama sen vıdeo kalıtesını dusurursen fılm 50mb da olur ok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.