Şimdi Ara

İRİVER H320/340 HAKKINDA HERSEY (ROCKBOX KURULUMU İLK SAYFADA) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.007
Cevap
1
Favori
59.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır kutudan çıkan kılıf bu değil ve için rahat olsun filmlerde hiçbir sorun çıkmıyor
  • kardes ben mıstıcrıver ın sıtesınden baktım alet harddısk ama
    tam yanlıs olmasın ıcınde motorola işlemci yaklasık 200mhz hızında ve phılıps ram var
    yanı o yuzden pek sorun olucagını sanmıyorum
    bu arada sana bişey söliyim benım kutunun ıcınden bı port cıktı bı ucu garıp bı ucu garıp bilen varsa sölesin bu belkı senın kamerda işe yarayablır
    bu arada yazdım ama anlasılmadı galıba
    tema olayı var ve mıstıcrıverda dolu fontlar veıkonlar degısıyo
    ama sımdılik misticriver ı pek cözemedim cözersem onunla ilgili bilgilerimi paylasıcam
  • kalemtras aletin içindekı donanımı görmek istersen tıkla motorola ıslemcı phılıps ram phılıps radyo alıcısı
    http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/IriverH3XXHardwareComponents#Motorola_Coldfire_Integrated_Mic
    link bu
    sayfanın altlarına dogru bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac1987 -- 29 Aralık 2005 20:29:34 >
  • o kablo usb host'ta kullanılan kablo , onun ucunu driver gerektirmeyen herhangi bir usb aletine takarsan içindekileri dosyaları görüyor ama handycam ve dijital fotoğraf makinelerinin çoğunu göremiyor maalesef , eğer handycam memory stick kullanıyorsa bunun çözümü 20 milyona alacağın bir card reader aparatı ki onlar genelde 10 küsür değişik kartı okuyabiliyorlar ve boyutları da epey küçük
  • Peki arkadaşlar H10 ile H320 arasında ne fark var?
    Bilen arkadaş varsa bilgilendirirse sevinirim.
  • bende sony cybershot dsc p-72 var onu görmüyor mesela , tahminen senin kamerayı da görmez ama işte bir card reader ile kurtarabilirsin , eğer başka makina kullanmıyorsan sandisk'in sadece MS için özel kart okuyucuları var , normal bir MS'i içine alacak kadar sadece yani cepte falan kolay taşınır ya da kameranın çantasına atabilirsin , boyutları ufak
  • arkdaslar mıstıcrıver a baıyorum mıllet h300 srisinde gameboy oyunları oynuyo bende oynamak istiyorum ne kadar cocukca olsada
    sunu bıraz arastıralım ıngılızcesı ıyı olan arkdaslar baksınlarda anlayalım
    gercı iş belli rockbox ama ona pek güvenemıyorum
    ve nasıl kurulucagını bılmıyorum
    bilen varsa biraz yardım etsın
  • maniac linki ver sen hangi sayfada olduğunu falan. ben anlamaya çalışayım bakayım bi.

iriver'in ana sayfasından mı giriyorsun? ben göremedim.
  • kardes ırıver icin özel bi forum sayfası varwww.misticriver.net burda ırırver ıle ılgılı hersey var
    alete yuklenen yazılım ıcın rockbox.com a bakabılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac1987 -- 30 Aralık 2005 19:47:53 >
  • hayır sorun çıkmaz , direk tanıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: kalemtraş

şu kameraya bağlama işi kafama takıldı. kart okuyucu alsam, kart okuyucuyu h320'ye takabilir miyim? sorun çıkar mı?
  • maniac1987 bir yerde kumandadan bahsetmişsin. bunun kattığı ekstra bir özellik var mı yoksa sadece rahatlık amaçlı mı üretilmiş?

yani verebileceği bir ekstra özellik de göremiyorum açıkçası rahatlık dışında.

alette zaten herşey mevcut
  • hicbitr özellik yok sadece daha uzun oluyo benim pantolonların ceplerı cok buyuk o yuzden cebıme koyudugumda yetsımıyo
    yoksa baska bıseyden degıl
  • kumanda kolaylık için tabii ki yani klipsini bele taktın mı ordan kullanmak daha kolay oluyor ama ben direk aleti bele taktığım için benim için de kullanımda fazla orun olmuyor , sadece aletin tutacağı sanki sürekli düşecekmiş gibi duruyor içim gidiyor
  • bazı yerlerde pille de çalışabildiğinden de bahsetmiş. bu oluyor mu yoksa başka birşey daha mı gerekiyor. aletin pil için bir girişi yok benim gördüğüm kadarıyla. ama o gördüğüm yerde başka birşey daha vardı. işte onun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. pil doldurma aleti de olabilir, pille çalışmasını sağlayan bir alet de olabilir.
  • kumanda ekstra aparat dostum bu arada arkadaslar benim iriver imp450 discman wardi onun kumandasini kullaniyorum kablolu cok isime yariyor.ustundeki lcd den herseye ulasabiliorum aletin kendi menusundeki.
  • bendeki kumanda dedigin gibi alete baglaniyor ayrica kumanda aletin ekranindaki tum bilgilere ulasabilmenize imkan veriyor yani mp3 dinlerken 262000 renkli lcd yi her seferinde aktif konuma getirmenize gerek kalmiyor dolayisiyla pilden de tasarruf soz konusu,kulaklikta kumandaya takiliyor!ayni anda 2 kulakligi tum aletlere takabilirsin dostum yeterki bir coaltici al!lakin h320 de 2 tane kulaklik cikisi yoktur!

NOT:BENDEKI KUMANDANIN RESMINI CEKIP BURAYA KOYMAYA CALISICAM YADA NETTEN BULUP LINK KOYUCAM!
  • "* Shuffle (which isn't random) also includes video files, which is annoying."

yabancı bir review'de bu cümle geçiyor. yani shuffle'da çalarken videolara da geçebiliyor mu? videoları da mı dahil ediyor? sadece mp3ler arasında shuffle gezmiyor mu?

yani mesela ben 15 gb'lık video doldurmayı düşünüyordum. 5 gb falan da müzik olacaktı onu da shuffle dinleyecektim. şimdi ben bunu cebime koydum shuffle'ı açtım, videolara da mı geçecek?

yoksa anlatmak istedikleri videolarda da gezerken shuffle olabileceği mi? yani hem videoların hem mp3lerin shuffle olabileceği mi ama ben böyle anlamadım açıkçası.
  • sunu kesinlikle belirteyim videolari aletin icindeki farkli bir directory e koyuyorsunuz ve aletin video oynatan bolumuyle muzik calan bolumu tamamen ayri yani bole bir sey soz konusu deil
  • aletin vieo oynatan bölümüyle müzik çalan bölümü aynı , eğer videoları farklı bir dizine koyarsan arkadaşın dediği gibi ve shuffle all demezsen videoları çalmaz ama videolara müzik menüsünden ulaşabiliyordun ANCAK 1.29 firmware i ile yeni bir video menüsü geliyor ve ben o firmware'i yükledikten sonra hiç video yüklemedim o yüzden bu değişmiş olabilir ancak 1.28 versiyonunda benim dediğim gibi , 1.29 da da en kısa zamanda dener söylerim
  • arkadaşlar üstte sordum ama arada kaynadı. bir şekilde pille çalışması mümkün mü bunun?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.