Şimdi Ara

iRiver h10 YARDIMMM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürücüleri falan cdyi yukledim ama sarki atamiorum wm player da 10 nasil atcam gormuo cikarilabilir disk olarak..

usb 1.1 ondan mi acaba??

• 1.1 etkilemez.

ben de H10 sorunlarımı yazayım. açtığım topic güme gitmiş akşam.

1. H10 bataryası 3 ayda alet kapalıyken boşalmaya başladı. sorunu nasıl çözerim...

2. alet mediaplayer 10 istiyor... şyerinde pc ler yönetici şifresiz program kurulamıyor. H10 u göremiyorum. veri taşıyamıyorum.

3. güncelleme işini yapamadım. bağlı değil hatası veriyor.
  • Valla bende de kendi kendine pil boşalıyor sanırım yeni güncellemeden dolayı oldu. Cihaz sanırım kaldığı yerden devam edebilmek için power off olmuyor sadece stand by da kalıyor buda enerji harcamasına sebeb oluyor eğer durum bu değilse cihazın bataryası ölüyor olabilir.
    muhabberdefai sana usb tricki öneririm.
    USB TRICK
    1. Eğer 5 gb lık modeli kullanıyorsan pili çıkar tak, 20 gblıksa reset tuşuna bas.
    2. Usb kablosuyla cihazı pcye tak.
    3. select (o) tuşuna basılı tut ve cihazı aç, biraz bekle.
    Ekranda emergency connect yada usb connect gibi birşeyler yazar, sonra xp senin h10u taşınabilir bellek olarak tanır. Bilgisayarıma gir orda görürsün. Sonra kopyala yapıştır ile istediğin dosyayı music klasörünün içine at. İlk başta göremeyebilirsin music klasorünü explorer-araçlar-klasör seçenekleri-görünümden "gizli dosyaları göster"i işaretle o zaman görünür. Onun içine müzik dosyalarını at.
    Ben bu usb trick ile işimi görüyorum wmplayer 10 u kullanmıyorum çok gıcık bi program h10a mp3 atma konusunda...

http://forum.donanimhaber.com/m_4346654/mpage_1/key_//tm.htm#4346654

burda daha detaylı anlatmıştım daha önce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhope -- 21 Şubat 2006 23:52:17 >

• arkadaşım windows media player 10 'u kur otamatik tanır
  • Dostum dediklerini yaptim ums trickle calistrdm ama icine attim dosyalari musice girince gormuo music klasorunun icine atiorum yine gormuo sadece browserdan gorebiliorum ve calabiliorum orda da sarkici adi yerine klasor adini yazio...
  • quote:

Orjinalden alıntı: drhope

Valla bende de kendi kendine pil boşalıyor sanırım yeni güncellemeden dolayı oldu. Cihaz sanırım kaldığı yerden devam edebilmek için power off olmuyor sadece stand by da kalıyor buda enerji harcamasına sebeb oluyor eğer durum bu değilse cihazın bataryası ölüyor olabilir.
    muhabberdefai sana usb tricki öneririm.
    USB TRICK
    1. Eğer 5 gb lık modeli kullanıyorsan pili çıkar tak, 20 gblıksa reset tuşuna bas.
    2. Usb kablosuyla cihazı pcye tak.
    3. select (o) tuşuna basılı tut ve cihazı aç, biraz bekle.
    Ekranda emergency connect yada usb connect gibi birşeyler yazar, sonra xp senin h10u taşınabilir bellek olarak tanır. Bilgisayarıma gir orda görürsün. Sonra kopyala yapıştır ile istediğin dosyayı music klasörünün içine at. İlk başta göremeyebilirsin music klasorünü explorer-araçlar-klasör seçenekleri-görünümden "gizli dosyaları göster"i işaretle o zaman görünür. Onun içine müzik dosyalarını at.
    Ben bu usb trick ile işimi görüyorum wmplayer 10 u kullanmıyorum çok gıcık bi program h10a mp3 atma konusunda...

http://forum.donanimhaber.com/m_4346654/mpage_1/key_//tm.htm#4346654

burda daha detaylı anlatmıştım daha önce...

benim evde soru um yok. cihaza herşey atabiliyorum. sorun işyerinde zaten.

sürümü güncelleyemedim halen.. batarya işini nasıl çözecem bilmiyorum.

• belki işyerinde ki bilgisayarda servicepack kurulu değilse o yüzdende sorun çıkabiliyor. benim başıma geldi servicepack kurunca sorun çözülmüştü. ona bi bak istersen...
  • kandırma işi başarıyla yapıldı. işyeri problemim bitti.
    sırada güncelleme ve batarya sorunu var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.