Şimdi Ara

iriver h10 h320 ve zen micro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumun yeni üyesiyim biraz okudum ama kafam karıştı bende bi yardım topici açayım dedim
    şimcik ben ses kalitesine ve boyutuna çok önem veriyorum düşündüğüm 2 marka iriver veya creative

gittigidyordan ucuza iriver h10 6gb lı kveya 20gblık alabılıyorum ama farkettimki eski seri olan h320 ondan daha özellikli duruyor ve pek bi boyut farkı yok sanırsam. ben bu aletleri hiç görmedim boyutları hakkında yorum yapabilicek bilgili arkadaşım varsa sevinirim
    ayrıca zen microda alabilirim 6 gb lık ama iriver almayı düşünüyüorum bu konuda deneyimli arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum
    teşekkürler

• boyut yönünden sorun yaşamazsan h320 iyi seçim olur. forumu arat, zamanında birçok şey yazmıştım zen microdaki kulaklık girişi ve batarya problemi hakkında. onları okuyunca zaten kararın değişecektir diye düşünüyorum.

yine de ikisini de araştır. zen micro küçük, h320 ise büyük ama birkaç ekstar özellik daha var. ses kalitelerini de iyi bir kulaklıkla dinleyecerk test edersen daha iyi olur.

h320 fanatikliği diyebilirsiniz belki ama bendce boyut sorunun yoksa h320 daha mantıklı.
  • çok uzun bir yazı yazmıştım ama bir anda "yazdığınız konu cvp kabul etmiyor" diye bir uyarılya karşılaştırdım ve geri alamadım yazımı.

neyse olsun, daha sonra tekrar yazarım artık kusura bakmayın. bu işi yapan mod arkadaş da tam zamanında yaptı bu işi gerçekten modalim bozuldu ya o kadar yazdım gönderemedim.

neyse daha sonra yazarım artık.
  • bence h10 al bende yeni aldım çok memnunum ama bi video oynatmıyo bi orası kötü ama resim gösteriyo radyosu var çok güzeel seside süper
  • öyle karar verdim iriver sanırsam bu işte gerçekten iyi duyduğum yorumlar öyle gösteriyor. iriver arasındanda h10 un h320ye göre kullanımının biraz daha kolay olduğunu ve dokunmatik ekranın faydası olduğunu işittim. h320 eski bir cihaz olmasıan ragmen ses çıkışı fln h10a göre daha iyi ama extraları video gibi bnm kullanmayacağım özellikler
  • yalnız ekran mı dokunmatikti bunda? ben öyle değil diye hatırlıyorum da.
  • pardon ekran dokunmatik değil yanlış yazmışım touchpad mi ne denılıyo artık ipod tarzı bişi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • h10 6 gb alcaksan boyut olarak bayaa farkeder 20 gb alrsan az farkeder..

Benm vardi simdi dusunuorum ipod mini h10 ve a1000 arasnda kaldm...ipod un kullanm kolaylıgı acaip rahat..
    h10 un sesi ekranı super a1000 havası süper pili de ii..
  • ben suan iriver h10 kullanmaktayım iriver da duydugum ses kalıtesını hıc bı yerde duymadım cok gsl ses cıkısı ayrıca kullanımı cok rahat ıstersen firmvare de yapabiliosun anı vesıonu gelıstırebılıosun....

sorunuz olursa pm den ulasabılırsınız
    saygılarımla....
  • of hala kararsızım 6gb la 20gb h10 arasında pek bi fiyat farkı yok bana 6gb az geliyo 20 gblık almak istiyorum ama boyutu korkutuyo bi görmem lazım ama istanbulu altüst ettim hiçbi yerde yok h10 denilen alet
  • zen micro iyi derler ama fiyatı da iyiymiş.
    o pahalı gelirse ve 6gb de yetersin diyorsan önce h320 sonra h10 derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leiath

of hala kararsızım 6gb la 20gb h10 arasında pek bi fiyat farkı yok bana 6gb az geliyo 20 gblık almak istiyorum ama boyutu korkutuyo bi görmem lazım ama istanbulu altüst ettim hiçbi yerde yok h10 denilen alet

bende h10 un 5 gb lık modelı var 5 --6-- 20 gb lık arası baoyut farkı yok dıe bılıorum ben... 5 gb lık var işte kullanımı cok rahat sılıkon kılıf sayesınde alet hıc cısılmıyor.....
  • Zen Micro 6GB şiddetle tavsiye edilir.PRoblemlerden bahsedilmiş ama bende en ufak bir problem yok ve çok memnunum..ses kaliteside süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_86

quote:

of hala kararsızım 6gb la 20gb h10 arasında pek bi fiyat farkı yok bana 6gb az geliyo 20 gblık almak istiyorum ama boyutu korkutuyo bi görmem lazım ama istanbulu altüst ettim hiçbi yerde yok h10 denilen alet

bende h10 un 5 gb lık modelı var 5 --6-- 20 gb lık arası baoyut farkı yok dıe bılıorum ben... 5 gb lık var işte kullanımı cok rahat sılıkon kılıf sayesınde alet hıc cısılmıyor.....

H10 5 gb
    Size (W x D x H): Approx. 95 x 54 x 15 mm •Weight: Approx. 96 g

H10 20 gb
    Size (L x W x H): Approx. 102 x 61 x 22 mm •Weight: Approx. 163 g

bu bilgiler iriver'ın resmi sitesinden, görüldüğü üzre arada özellikle ağırlıkta epey bi fark var. ben de h10 düşünüyorum eğer alırsan tercihim 5 veya 6 gb lık lardan olur. 20 gb çok hantal ve biraz gereksiz, sonuçta hepimiz hergün bilgisayar la haşır neşir olan insanlarız, akşam 5 dk yeni şarkı atmaya ayırdın mı tamamdır!

• ipod video düşünmeye başladım yaf hem çok az yer kaplıyor hem 30gb hem videosu fln var irivera göre bariz üstünlükleri var
    ama onun hakkındada çok dedikodu var kafayı bozdum ya hemen istiyoru mbi tane mp3 player 30 tane secenek hepsi hakkında farklı yorumlar kafayı yicem

en az 20gb bellekli yer kaplama açısından küçük estetik sahibi ve kullanım kolaylıgı olan seside iyi olan pil sorunu vs cıkarmıcak bi aygıt arıyorum kafayı yicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ylo -- 29 Nisan 2006; 7:21:16 >
  • ipodun iriverdan bariz üstünlükleri neymiş acaba, tasarımdan başka? Sesi iyi olsun diyorsan zaten creative ve iriver varken ipodun lafı bile olamaz
  • quote:

ipod video düşünmeye başladım yaf hem çok az yer kaplıyor hem 30gb hem videosu fln var irivera göre bariz üstünlükleri var
    ama onun hakkındada çok dedikodu var kafayı bozdum ya hemen istiyoru mbi tane mp3 player 30 tane secenek hepsi hakkında farklı yorumlar kafayı yicem

en az 20gb bellekli yer kaplama açısından küçük estetik sahibi ve kullanım kolaylıgı olan seside iyi olan pil sorunu vs cıkarmıcak bi aygıt arıyorum kafayı yicem

ebay den alabilme gibi bi durumun varsa ve saydığın kriterleri göz önüne alırsak cowon x5 20 veya 30 gb önerebilirim. eğer video çalma özelliğinden vazgeçicek olursan da zen micro yu tavsiye ederim, her ne kadar sorunları var dense de 2 arkadaşımda da hiçbi sorun çıkmadı. ipod kesinlikle tavsiye etmem. eğer bütçen ipod video ya yetiyosa kendini çok az daha zorla ve cnet'den 8.0 almış creative zen vision m'i al.

• zen vision m amerikada 299$ + kdv burda ise 900ytl aradaki farka bak böyle bir ülke yok başka kdv nin girdiği böle hükümete sokam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.