Şimdi Ara

Iriver Clixle ilgili,bakar mısınız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün yeni bi iriver clix aldım gittgidiyordan.çok güzel alet ama şarj olurken ekran ışığı sürekli yanıyo,kapatamadım bi türlü.dün 3 saat şarjda kaldı,3 saat boyunca ekran ışığı hiç sönmedi.dolayısıyla da alet ısındı biraz.acaba benim mp3 playerda mı sorun var,yoksa tüm iriver clixler böyle mi,ya da firmwarede bi sorun olabilir mi acaba

• Hepsi öyle merak etme, 3 saat fazla bir süre değil. 3 saat film izlediğini farzet Yalnız clixlerin öğle ısınma yaptığını hatırlamıyorum. Biraz evhamlısın galiba
  • valla şarjda ve masanın üzerindeydi,1 saat sonra ısınmaya başladı.
    hava sıcaktı ,onun da etkisi olabilir.ben de yere bıraktım beton biraz soğuk diye,ondan sonra ısınmadı bi daha
    peki bu firmware ile düzeltilemez mi
  • Bir sürü firmware çıktı değişmedi; değiştirmeye niyetleri yok. Zaten bir sorun da değil ki. Sorun olsa adamlar bu şekilde yapmazlardı sanırım. Tüplü değil ki monitörün uzun süre açık kalınca tüpü bitsin. İlk başta garip geliyor ama zamanla alışırsın. Mühim birşey değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolderon

Bir sürü firmware çıktı değişmedi; değiştirmeye niyetleri yok. Zaten bir sorun da değil ki. Sorun olsa adamlar bu şekilde yapmazlardı sanırım. Tüplü değil ki monitörün uzun süre açık kalınca tüpü bitsin. İlk başta garip geliyor ama zamanla alışırsın. Mühim birşey değil.

açıkçası dün ısınınca biraz tırstım
    ama clix güzel aletmiş cidden
    eyvallah kardeşim

• Rica ederim hakikaten çok güzel cihaz, şekil olarak bu ve yeni nesil hala favorim, kullanım kolaylığı, konfor hepsi 10 numara. Arkadaşıma satmıştım. Onda gördükçe hala içim gidiyor. Ayrıca çok da sağlam alet, hayırlı olsun bu arada.
  • eyvallah dostm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MERHABA arkadaşlar 2 aydır iriver clix kulanıyorum ürün mükemmel bagzı arkadaşlar ışıgının sürekli yandıgından sikayetçi ama ürünün türkçe dil destegi mevcut AYARLAR bölümünden herseyi ayarlamak mümkün video formatına gelincede ürünle birlikte verilen cd den programı ındırın Movie Converter ı açın ve formatını degistırın eeger cd yoksa yada kaybettiysenizwww.iriver.com adresinden indirin sonrada media playerı acın ve eşitle kısmından 4 5 sn saniyede estleyin ben MTP formatında kullanıyorum en basiti bu ayrıca resımlerınızı ve müzklerinizide media playerden çok hızlı bir sekılde formatını degistirip izleyebilirsiniz
    ama ben ürünün orjinal sarkılarını sildim eegr arkadaslar sizde varsa MSN den alabilirim newpagoda@hotmail.com paylasmak ısteyen arkadaslara duyurulur
    TEŞEKKÜRLER

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.