Şimdi Ara

Iris Online(Open Beta-Rehber) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
0
Favori
26.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende sımdı yenı gelen notıce okuyordum..

free pvp zone denge getırılmıs cok sevındım artık 55 lvl adamlarla ugrasmak zorunda degılım cok guzel.. sızden 7 level yuksek olanlar sıze saldıramıyor.. eger sız kendınızden 7 lvl yuksek bırıne saldırırsanız pvp moduna gecıyorsunuz bır sure ve o arada sızı yuksek leveller yakalarsa kucaga alıyor :)

berserkerın 2 skıllını yemişler :) %100 armor ıgnore eskı hallerı %50 dusurmusler. shockwave zaten tam berbat olmus 7 ıncı kademede %50 ye ulasacak ancak.. kademe 1 de sadece %20...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

bende sımdı yenı gelen notıce okuyordum..

free pvp zone denge getırılmıs cok sevındım artık 55 lvl adamlarla ugrasmak zorunda degılım cok guzel.. sızden 7 level yuksek olanlar sıze saldıramıyor.. eger sız kendınızden 7 lvl yuksek bırıne saldırırsanız pvp moduna gecıyorsunuz bır sure ve o arada sızı yuksek leveller yakalarsa kucaga alıyor :)

berserkerın 2 skıllını yemişler :) %100 armor ıgnore eskı hallerı %50 dusurmusler. shockwave zaten tam berbat olmus 7 ıncı kademede %50 ye ulasacak ancak.. kademe 1 de sadece %20...

Forumda Manuel Patch Konusu Var Herkkez yapmış hrealde
  • Bitti benim ki girip bakıcam şimdi. :)
  • o forumdaki manuel patch calısmıyorkı ben yaptım yıne patch yapmaya calısıyor.. 0.0 da kalıyor ama.
  • 1 saat öncesine kadar yavaş yavaş ilerliodu şimdi oda olmuo 00.00 da kalıyo patch acaba düzeltiyolarmı?
  • deneme amacli bir torrent oyun indirdim 900 kb + ile download yapiyorum.. patch soz konusu olunca.. 0.0 :) hıc degısmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 27 Ocak 2011; 16:49:54 >
  • Patch değişse de bir şey olmuyor 4 saattir patch yapıyor %4.81 Yeni client gelir umarım. Champions online deneyeceğim bu sürede...
  • Serverlar full çekerken sizin girememeniz gerçekten ilginç.
  • oyun bizi istemiyo manuel patch geldimi bilgisi olan varmı????
    16.31%

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subrama -- 27 Ocak 2011; 17:59:13 >
  • %83 hadi bit artık hiç bi oyunda bi patch için bu kadar uğraşmamıştım
  • %96.40 hadin ıkın biraz daha geliyor :D
  • nihayet complete patch yazdı
  • Wow. 10 lvl oldum. Mail geldi. +3 staff çıktı unique.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sailyn

Wow. 10 lvl oldum. Mail geldi. +3 staff çıktı unique.

uniqie derken sarı itemmi?
  • %8.92

Yeni client geldi geldi gelmedi championsa başlıyorum yeter cidden hiçbir oyunda patchla bu kadar uğraşmamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctis Lucis

quote:

Orijinalden alıntı: Sailyn

Wow. 10 lvl oldum. Mail geldi. +3 staff çıktı unique.

uniqie derken sarı itemmi?

Evet +3
  • Oyuna yeni sistem gelmiş. lvl atladıkça size reward box geliyor. Şansınıza ne çıkarsa Bu arada %9.73 oldu yakında %10 yüzü görebilicez sonunda...
  • %92 yi geçti tam bir işkenceye dönüştü 1 saatte %2
  • 4 saate biter senin en azından Ben 24 saat açık tutsam bitmez bu gidişle
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.