Bildirim
Iris Online(Open Beta-Rehber) (11. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyun dosyalarına bisey olmaz sistem ayarlarında degisiklik yapar sistem geri yukleme dosyaları silmior bildigim kadari ile. _____________________________ 
-
%1.06 bekliyoruz 
_____________________________ -
çok sabırsızlandım %56.
acaba oyunun arayüzünde bir değişiklik var mı?_____________________________ -
Olamaz

_____________________________ Video : İzleti
Mesaj/Post : İleti
PM : Öİ (özel ileti)
Topic : Başlık
Ve dahası . . . -
off off uzuldum valla
%01.04 De Hata Verdi Nalet Olsun Bugün Bu Oyuna Giremiycez Anlaşıldı. _____________________________ -
sizde gene az cok doluyo bende 0.00% bekliyo bekliyo hata veriyo
-
adamlar forumda gm yazmis pacht sorunu var diye gmde asialilar cok hizli indiriyo onlarda bi sorun yok sizde ne sorunu var diyo hey allahim
Neyse ben de sistem geri yükleme yaptım bundan istifade ederek.
Ekleme : Aman Allah'ım bitti. Giriyorum oyuna.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Köktürk -- 26 Ocak 2011; 13:28:07 >_____________________________ Video : İzleti
Ve dahası . . . -
%50 exp event baslamis sansa bak ya _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kronikbela
%50 exp event baslamis sansa bak ya
zzz şansımıza artık
off %6.57 de dondu ilerlemiyo
Şuan %50 Tecrübe puanı ve %20 savaş puanı bonusu var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Köktürk -- 26 Ocak 2011; 13:34:37 >_____________________________ Video : İzleti
Ve dahası . . . -
Benim patchde sürekli error vererek ilerliyor :) En son errorda %42 ye kadar çıktı bakalım bu kez biter inşallah ^^;
Sürekli error sürekli error sinir krizi geçirttiricek galiba :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT* -- 26 Ocak 2011; 14:02:03 >_____________________________ Just smile and wave boys, just smile and wave -
quote:
Orijinalden alıntı: Jaezred
Benim patchde sürekli error vererek ilerliyor :) En son errorda %42 ye kadar çıktı bakalım bu kez biter inşallah ^^;
Sürekli error sürekli error sinir krizi geçirttiricek galiba :)
Nasıl Yani Error Verdikten Sonra Devammı Ediyor?
%5.46 Da kaldi Benimkide :S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lRuleBreak -- 26 Ocak 2011; 14:05:05 >_____________________________ -
benimki az önce %72de hata verdi her seferinde baştan mı başlıyor bu sorunlu şey? _____________________________ -
Yok canım nerdeeeeee keşke devam etse :) Sinir şey her seferinde baştan başlıyor ama sonraki erroru biraz daha ilerleyip veriyor :) Şimdide %50 oldu bakalım ne zaman error vericekte baştan başlıcaz ^^ Manuel patch de yok henüz _____________________________ Just smile and wave boys, just smile and wave -
bende 0.00% hata veriyo devamli dolmuyo hic _____________________________ -
O daha iyi yaw %80lere çıkıpta hata verince deli ediyor insanı.Şuan %52de bakalım nerde hata vericek.
%56da hata verdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightful -- 26 Ocak 2011; 15:07:30 >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki