Şimdi Ara

İri albino ve lutino 1 bucuk aylik .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Umraniye deyim cok guzel kendi kusumun yavrulari beyaz ve sari iri kuslar mevcut elimde . Ele alışık , pet shopta bulamazsınız kolay kolay. Annesi babasiyla birlikte kuşlar çogaldigindan pislik oluyor bakamiyorum. Tanesi 50 liraya satmayi dusunuyorum. Alan olmazsa akrabaya hediye edecegim.
     İri albino ve lutino 1 bucuk aylik . İri albino ve lutino 1 bucuk aylik .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok güzeller yakın olsaydık düşünürdüm, petshoptaki kuşların birçoğu sağlıksız olabiliyor en güzeli böyle evde doğmuş kuşlardan almak. Satılmazsa petshopa falan satma sakın ver gitsin dediğin gibi tanıdıklarına.
  • supernova034 kullanıcısına yanıt
    Ellerimde buyuduler kiyamiyorum. Pet shopa vermekte istemiyorum. Kuslarda cogaldi anneleri tekrar yumurtaya oturdu baska sansim kalmadi. Bir iki gun guzel bir musteri cikmassa es dost verecegim bir iki tane verdim bunlari kendime ayirmistim cok tatlilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ruffles53

Ellerimde buyuduler kiyamiyorum. Pet shopa vermekte istemiyorum. Kuslarda cogaldi anneleri tekrar yumurtaya oturdu baska sansim kalmadi. Bir iki gun guzel bir musteri cikmassa es dost verecegim bir iki tane verdim bunlari kendime ayirmistim cok tatlilar.

Yok hocam sakın verme petshopa falan, bende kuş olmasa ve yakın olsak ciddi ciddi kaçırmazdım. Aynısı seneler önce benimde başıma gelmişti, akrabaya, eşe dosta dağıttım mecbur kalıp. Ama size tavsiyem yavrulardan birini ayırın kendinize. Bu arada o anne kuş daha çok yavrular istemiyorsanız yavrulamasını yuvalığı sökün öyle deneyin.
    Yavruladiktan sonra yuvaligi ayirdim ama kusun yumurtasi oldugunu farkettim tekrar koydum nasil basacikacagimi bilmiyorum

• quote:

Yavruladiktan sonra yuvaligi ayirdim ama kusun yumurtasi oldugunu farkettim tekrar koydum nasil basacikacagimi bilmiyorum

Tekrardan yumurtlasın, dinlendiği,yumurtlamayacağı, bir dönem olur, o zaman sökersiniz yuvalığı, aslında tatlı bir dert sizdeki, mesela birçok kuş sahibi istemesine rağmen yavru alamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova034 -- 26 Mayıs 2016; 14:22:50 >
  • Yazmayı unuttum birde foruma değilde sahibinden yada kuş pazarı tarzı sitelere ilan verirseniz daha kolay alıcı bulursunuz, forum sitelerinde alıcı zor çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kumru Yavrusu 2 Haftalık
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Kuşta yoruluyor ölmesinden korkuyorum. Bu yavrular yuvadan çıkınca çıkardım yavruluğu hemen ama bir iki gun icinde şişti kuş tekrar takma zorunda kaldim. Alim satim sitelerinde cins insanlarla ugrasmak istemiyorum pek o yuzden :)

• quote:

Kuşta yoruluyor ölmesinden korkuyorum. Bu yavrular yuvadan çıkınca çıkardım yavruluğu hemen ama bir iki gun icinde şişti kuş tekrar takma zorunda kaldim. Alim satim sitelerinde cins insanlarla ugrasmak istemiyorum pek o yuzden :)

Hocam yavrular 20 günlük oluknca ayırın Anneyi, babaları baksın yavrulara sonra yuvalığı temelli sökersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.