Şimdi Ara

irfanview ve picasa HATA!!!!!!! çok enteresan bi bakar mısınız beyler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • irfanwiev ve picasayı yükledim...windows resim görüntüleyicisi gibi gerçek renkleri VERMİYORLAR::::

işte kanıt:

http://img850.imageshack.us/img850/4099/adszae.png

neden beyler?? renk değerlerini yanlış vermek çok kötü ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HNY -- 26 Ocak 2012; 2:09:22 >

• irfanview
  • picasa
  • Irfanview kullanıyorum, hem ücretsiz hem hızlı hem de pluginleri yüklendiyse neredeyse tüm fotoğraf makinelerinin raw dosyalarını hemen açabiliyor.
  • çooook sağolun beyler
  • konu güncel...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Program yazdım güzel olmuş mu ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HNY

irfanwiev ve picasayı yükledim...windows resim görüntüleyicisi gibi gerçek renkleri VERMİYORLAR::::

işte kanıt:

irfan view hızı gösterim yapabilen bir imaj gösterimcisidir.

bu açıdan bu özellikle sadece ön gösterim açısından değerlendirilmelidir.

gerçek renkler konusuna gelene kadar daha neler var neler

ekran kartından monitörüne yazıcının kartuşundan tutta akılına bile gelmeyecek durumlar söz konusu !

zaten profesyonel renk basım konusuna girersen !

profesyonel basımda monitördeki renklere bakılmaz !

pantone kartelasındaki basılmış renk kodlarına göre iş siparişleri verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 26 Ocak 2012; 20:48:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

quote:

irfanwiev ve picasayı yükledim...windows resim görüntüleyicisi gibi gerçek renkleri VERMİYORLAR::::

işte kanıt:

irfan view hızı gösterim yapabilen bir imaj gösterimcisidir.

bu açıdan bu özellikle sadece ön gösterim açısından değerlendirilmelidir.

gerçek renkler konusuna gelene kadar daha neler var neler

ekran kartından monitörüne yazıcının kartuşundan tutta akılına bile gelmeyecek durumlar söz konusu !

zaten profesyonel renk basım konusuna girersen !

profesyonel basımda monitördeki renklere bakılmaz !

pantone kartelasındaki basılmış renk kodlarına göre iş siparişleri verilir.

biliyorum dostum...sinema tv öğrencisiydim yani bu işlerin altından kalkamayacağım kadar geniş bir derya..farkındayım AMA en azından windows resim görüntüleyiciisi KADAR kalite sunsaydı..ne o cırtlak renkler öyle..bu kadar övülen irfanwievin yarattığı hayal kırıklığı bir kenara, bari picasa yapmasaydı bunu...

benim için çok önemli..sıradan 2-3 resi,m görüntüleyip kapatacak değilim..profesyonel de çalışmıyorum ama, yükleyeceğim programın gerçek rengi vermesi lazım.. (gerçek kriterim, windows resim görüntüleyicisi..) ekran kartım ati 6970 ...

süper bi şey yani..

monitörüm ise samsung 2370 full hd... 1080p..anlayacağın bana öncelikle programın iyi olması lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HNY -- 26 Ocak 2012; 23:27:32 >

• quote:

biliyorum dostum...sinema tv öğrencisiydim yani bu işlerin altından kalkamayacağım kadar geniş bir derya..farkındayım AMA en azından windows resim görüntüleyiciisi KADAR kalite sunsaydı..ne o cırtlak renkler öyle..bu kadar övülen irfanwievin yarattığı hayal kırıklığı bir kenara, bari picasa yapmasaydı bunu...

benim için çok önemli..sıradan 2-3 resi,m görüntüleyip kapatacak değilim..profesyonel de çalışmıyorum ama, yükleyeceğim programın gerçek rengi vermesi lazım.. (gerçek kriterim, windows resim görüntüleyicisi..) ekran kartım ati 6970 ...

şu ekran kartları ne zaman adam gibi görüntü işlemeye başlayacak artık sabırsızlıkla merak içindeyim

bu arada tüm zamanların en kötü formatı WMV ve WMA nedenini sorarsan buyur oku :D

http://forum.donanimhaber.com/m_57005207/tm.htm

3 dk lık bir reklam filimini çıkartabilmek için 3 gün aralıksız uğraştım !

bu arada bunu en az kayıpla nasıl yapılacağı konusunda
    neredeyse Türkçe yazılmış ilk dökümanı yazdım desem yeridir :D

şu ana kadar bu konuda ne kadar forum sitesi varsa bu yapılamaz denilmişti ! tabi şimdiye kadar :D :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 27 Ocak 2012; 19:04:12 >

• quote:

quote:

şu ekran kartları ne zaman adam gibi görüntü işlemeye başlayacak artık sabırsızlıkla merak içindeyim

bu arada tüm zamanların en kötü formatı WMV ve WMA nedenini sorarsan buyur oku :D

şu ana kadar bu konuda ne kadar forum sitesi varsa bu yapılamaz denilmişti ! tabi şimdiye kadar :D :)

geç cevap için kusura bakmayın gerçekten iyi tespitleriniz var tebrik ederim...forumlarda böyle insanlara çok ihtiyaç var.. :) virtual dub ise beni 2 sene öncesine götürdü.. m2ts formatlı dosyalarım için kullanmaya niyetlenmiştim bir türlü kullanamadım..

• quote:

quote:

quote:

geç cevap için kusura bakmayın gerçekten iyi tespitleriniz var tebrik ederim...forumlarda böyle insanlara çok ihtiyaç var.. :) virtual dub ise beni 2 sene öncesine götürdü.. m2ts formatlı dosyalarım için kullanmaya niyetlenmiştim bir türlü kullanamadım..

eski köye yeni adetler çıkarmaktan başka bir şey yapmıyorlar !

bulu rey çıktı hayvan gibi bit rate veri transveri yapıyor
    ama cami ne kadar büyük olursa olsun imam bildiğini okuyor !

25 gb tan 100 gb kadar olan bulu rey é ham data anlamıyla

sıkıştırmasız old Avi ( her görüntü karesi 1 BMP olan ve ses dosyası ise sıkıştırılmamış WAV dosyası olan bir dosya sistemi varken )

yok efendim HD video HD audio diye bir şeyler uydura uydura gidiyorlar

key framesi jpeg olan ana çerçece olan görüntü üzerinde div katmanları oluştur hareket edeni yakalaya yakalaya git gidebilirsen misali şu an bulu rey tek kelimeyle var olmayan görüntü oluşturan mpeg2 nin yaratığı çöplük görüntüleri film diye bize izletiyorlar işte parası olanda gidip evine en son end-fi sistem kurdum diyor ! işin aslı ya gerçeği biliyorlar da susuyorlar yada bilmezlikten geliyorlar. neyse sonuç olarak çamurun HD si çıkmış bonus karta 10 taksitde memlekette hava atmak için para saymayacak adammı yok ! bu arda ! 100 hz TV konusunda insanların bilmedikleri bazı şeyleri yazdık :D

http://forum.donanimhaber.com/m_56922872/tm.htm buyur oku başka yerde olmayan bilgiler bunlar :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.