Şimdi Ara

IRDETO MODÜLÜ CONAX MODÜLE ÇEVİREN FİRMALAR VARMI ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ELİMDEKİ IRDETO MODÜLÜ CONAX MODÜLE ÇEVİRECEK BİR FİRMA ARIYORUM. ÇEVRİLDİĞİNİ SÖYLEYEN ARKADAŞLARDAN BU KONUDA YARDIM BEKLERİZ...

• Ben Denizli de bu işleri yapan bir arkadaşıma sormuştum elimde modül vardı o da İstanbul da bir yere gönderecekti. Ama çok kolay bir iş değil ben de vaz geçip conax modül aldım. Sonra elimdeki modülleri bir deneyeyim dedim 3 modülden bir tanesi çalıştı.

Yalnız sadece sd yayınları çözüyor hd leri çözemiyor.
  • Ben Denizli de bu işleri yapan bir arkadaşıma sormuştum elimde modül vardı o da İstanbul da bir yere gönderecekti. Ama çok kolay bir iş değil ben de vaz geçip conax modül aldım. Sonra elimdeki modülleri bir deneyeyim dedim 3 modülden bir tanesi çalıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: leren

Ben Denizli de bu işleri yapan bir arkadaşıma sormuştum elimde modül vardı o da İstanbul da bir yere gönderecekti. Ama çok kolay bir iş değil ben de vaz geçip conax modül aldım. Sonra elimdeki modülleri bir deneyeyim dedim 3 modülden bir tanesi çalıştı.

Ben tam anlayamadım. Bir daha atarmısınız aynı mesajı. Bir daha okumak istiyorum anlamak için iyice.

• Karaköyde yüksek kaldırımdaki uyducular bu işi yapar.
  • 0535 633 15 22 cihaz karakoyde teknık servıs yapabılır işinizi ama tavsıyem orgınal modul almanız,
    http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=415
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.