Şimdi Ara

İran'ın İlginç Gerçekleri... >>---->>> (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
3.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gelmeyin böle oyunlara ya iran sempatizanlığı oluşturmakdan başka bi amaçı yok bu tur yazıların
  • İran kadınlarının gözleri ve ciltleri çok güzel ama burunları çok çirkin..
  • kimsenin İran'a sempati duyduğu falan yok. tarihte bize kaç kere yamuk yapmışlar biz de susturmuşuz ama bence milet batı sempatizanlığı yapıyo.
    başörtüsünü kim sevmez? bi avrupalılar,yahudiler bi de bizim içimizde medeni geçinenler.
    İran ve AKP yi İslam'la özdeşleştirmesin kimse.
    müslüman olmayan islam hakkında konuşmasın,olan da Kuran'ı iyice okuyup ondan sonra yorum yapsın...
  • Ulan hayret bişi yaaaa, bende iran ın gibi dandik bir ülkenin asıl gerçeklerinden bahsediliyor sanıyordum, orayı övenler gitsinler iran zindanında yaşasınlar.... Oradaki iran ın kendi halkına acıyorum umarım birgün özgür olurlar..

İran daki yaşam tarzının İSLAM dini ile yakından bile alakası yok.. Orada hala örümcek kafalılar üstün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 1 Kasım 2007; 19:24:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NötronBombası

quote:

Orjinalden alıntı: Whisper

29- İran adı üstünde bir "İslam Cumhuriyeti"dir ama namaz vaktinde bangır bangır bağıran ezan sesi duyamazsınız. Ezan sesini duymak için radyoyu açarsınız. İran�da cami sayısı da çok azdır. Yüksek bir yerde baktığınızda, şehir bizdeki gibi "çivili tahta"ya benzemez.

Kendi zehirli fikirlerini yazıya akıtmaktan geri kalmamış.Bu ülke o ezanlar hürmetine hala ayakta duruyor beyenmiyorsan çekip gidersin ulan

Ülkenin ayakta kalması sokak başı camiye mi bağlı? Boş adamlarsınız...

• en nefret ettiğim ülkelerden biridir. geri kafalı şeraitçılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: raziel62

quote:

Orjinalden alıntı: nastyboy

Bunu yazan kişi büyük ihtimalle Sabah ezanıyla birlikte ömründe hiç uyanmamış bi kişidir.O güzelliği yaşamamıştır.Ayrıca farklı camilerden farklı kişilerin okuması daha bi güzellik katıyor bence.

tabıı saat bır de kızılay da izmir caddesıne dogru yuru bakayım kulakların nasıl sagır oluyo bır duy ayrıca suudı arabıstanda bıle ezan boyle bangır bangır okunmaz ayrıca sabah bes ezanından bahsedıyosun ondan koydugun avatara bak

beğenmiyorsan duymak istemiyorsan,sadece terk et kardeşim.bu kadar kolay

• Ben Gelecekte İranda yaşamayı planlıyorum çok seviyorum İranı
  • İran kasr şirin den beri bize bir yamuk yapmamıştır ki iran şuandada pkk yı vuruyor.Ayrıca ahmedinejat ın ingiliz askerlerini kutlu dogum haftasında serbest bırakması ayrı bir hoş..Bakın bize hayır gelirse irandan gelir.Ayrıca suç işleyeni direk infaz etmek çok yerinde bana kalırsa.Bizim ülkemizde maalesef 7 yaşında kız çoçuguna saldırılıyor tecavüz ediliyor.Peki cezası ne 3 4 yıl bu mudur yani?Bide bir kaç arkadaş için şunu diyecem biraz ölümüde düşünün derim ben...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.