Şimdi Ara

İran Filmleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
5
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mat35 -- 17 Temmuz 2012; 21:12:50 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mat35 -- 18 Temmuz 2012; 3:30:14 >

• @Mat35 Üstad eklediğin filmlerin hepsini izledin mi? Eğer izlediysen söyleyebileceğim bir şey yok
    Arasından 4 adet seçtim, usul usul iniyorlar Eklediğin filmler arasından izlediklerim var. İzlediklerimden ben de ekleyeyim
    Buradan İran sinemasıyla tanışmamış insanlara da tavsiye edelim, İran sineması gerçekten sağlamdır. Oyunculukları çok iyidir, öyle yapmacıklık falan göremezsiniz. Yaşıyormuşçasına oynarlar adeta.
    Çok değerli yönetmenler vardır; Abbas Kiarostami, Majid Majidi, Jafar Panahi ve Asghar Farhadi bunlardan birkaçıdır.

• DaRKN'

% 90 izledim, diğerlerinide izleyeceğim, ben ayrım yapmıyorum bütün dünya sinemasını izliyorum.

Son zamanalrda hindistan, iran sinemalarına daha ağırlık verdim herkesede mutlaka izlemelerini tavsiye ederim iran sinemasını.

Not: İmzamdaki Azam aliyide izlemenizi isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mat35 -- 18 Temmuz 2012; 3:29:51 >
  • Bir tanesi dışında alayı dram bunların. Hepsini izlemeye kalkarsam jiletlerim kendimi herhalde.
  • A Separation izlerim belki. Onun dışındakiler puanları iyi gibi ama oylayan sayıları az tıpkı fetih1453 ün 8 küsür puan alması gibi.
  • @Mat35 Maşallahın var hocam
    @BlıtzKrıeg Üstad inan o puanları hakediyorlar, izleyince bana hak vereceksin
  • İran filmleri genelde hayatın gerçekleri ama hayatın gerçeklerini izlemek istemeyenler begenmeyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mat35 -- 1 Ekim 2012; 23:43:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Bu film harikadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theo Angelopoulos -- 30 Eylül 2012; 21:53:05 >
  • mecid mecidi filmleri fena değildir. children of heaven ı izle çok güzel film.

•  İran Filmleri

Taze taze çıktı altyazısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mat35 -- 19 Temmuz 2012; 22:51:50 >
  • Bugün 'Rang-e Khoda' yı izledim ve çok beğendim. Şu ana kadar olumsuz bir yorumla da karşılaşmadım. En yakın zamanda burdaki filmlere de bakıcam.

• İran sinemasında genelde dram vardır, fakat bu film ilginçtir ki kara komedi tarzında.
  • Sağolun beyler. Çoğunu listeme aldım
    Bendende bir öneri gelsin. Fakat iran sineması sayılmaz. İran'ın tarihi üzerine yapılmış çarpıcı bir animasyon.
    Türkiye'ye benzer bir durum var. Biz biraz daha iyi durumdayız şu an ama umarım bu dereceye gelmeyiz.
    Fakat o yöne doğru ilerliyoruz.

• Persepolis

Yaklaşık 3 sene önce izledim mükemmel bir film mutlaka herkesin tarafsız gözle izlemesi gerekiyor.
  • Elly hakkında çok güzel bir film onu yazmak için girmiştim ancak üstte önerilmiş herkese tavsiye ederim. Oyunculuklar ve çekimler filmi baya gerçekçi kılmış
  • Oldukça güzel bir konu. İran Sineması deryadır. Paylaşılan filmlerin çoğu güzel. Birkaç tane ekleyeyim.

• Bir tane daha iran filmi yazayım. Birçok amerikan komedi filminden daha komik bir yapım baya baya sevdim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 26 Ağustos 2012; 16:38:18 >
  • güzel konu..izlediğiniz filmler hakkında yorum yaparsanız daha güzel olur..
  • Aslında sıkıcı oluyor, Perslerın tarzında bir film izleyebilirsin mesela Pers Prensi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.