Şimdi Ara

İRAN da 2 hafta kaldım soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce ateist olduğumu ve türban sattığımı söylemiştim fakat beni 4 gün banladılar..

Neyse 2 hafta önce iran a gittim mal sattığımız mağzalara bayilik verdiğimiz için tabela mağaza düzenleme vs için..

Evet soruları alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 10 Mayıs 2016; 19:46:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ateist olduğunu orada söyledin mi?

• Kimliğinde din bölümünde islam mı yazıyor?

• Sokakta bağırmadım velakin iş yaptığım dükkan sahipleri biliyor

• Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    Hayır din bölümü boş hiçbir şey yazmıyor.

Velakin değiştirmek isteyenlere tavsiyem hiç uğraşmayın çünkü çok uğraştırıyorlar değiştirmek için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 10 Mayıs 2016; 19:49:40 >
  • Allah utandirmasin inş
    Ss isteruk

• quote:

Orijinalden alıntı: Johannes Kepler

Velakin değiştirmek isteyenlere tavsiyem hiç uğraşmayın çünkü çok uğraştırıyorlar değiştirmek için :)

Ateistim diyon ama kullandığın kelimeler Müslümanlık belirtisi

Örneğin :velakin

Velakin yerine evrim kelimesi beklerdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kızlar nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokontacı

quote:

Orijinalden alıntı: Johannes Kepler

Ateistim diyon ama kullandığın kelimeler Müslümanlık belirtisi

Örneğin :velakin

Velakin yerine evrim kelimesi beklerdim

• "Arkadaşlar daha önce ateist olduğumu ve türban taktığımı söylemiştim" diye okudum

• Falaka var mı iranda

• hocam ya
  • Kırbaç var velakin uygulanmıyor baya süredir
  • BOUN-EE kullanıcısına yanıt
    Dostum 5 caddede bir polis var , geçerken bakarsan ve kızlar farkederse yollu değillerse direk söylüyorlarmış..

Ben fazla bakmadım bu yüzden amma velakin hatunlar inanılmaz yani fiziğe dediğim gibi bakmadım ama yüzleri gerçekten çok güzel bide şal 'ları saçlarının önü gözükçek şekilde takıyorlar çok güzel gözüküyor :)
  • Şehir düzeni nasıl ?

• Malcolmx25 M kullanıcısına yanıt
    Bina olarak bahsediyorsan türkiyeden güzel , müstakil ev yok denecek kadar az hepsi apartman..

Arkadaşlar Tahran'dan bahsediyorum haberiniz olsunda :D

Diğer şehirleri bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 10 Mayıs 2016; 20:53:24 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sence kadınlar islama uygunmu giyiniyor yoksa sözde islam mi ben izlediğim videolarda o havayı sezdim sac yarı açık ellerde yuzlerde boyalar senin gozlemin nasil

• Dostum bunlar şafi mi ne şimdi aklıma gelmedi mezhepleri biliyosan anlamışındır.

Saçlar yarı açık olmasının sebebi Devletin islamiyet kurallarının gevşetilmesinden kaynaklanıyor.Yani başını kapatmak zorundasın fakat insanlar "Açık" bulmuşlar diyelim başını kapatmakta :)..Ayrıca evet makyaj'da serbest , Türkiyede'ki islam'a göre evet yanlış velakin kuranlarında ne yazıyor nasıl okuyorlar bilmiyorum..He bide %60 ının felan saçı yarıdır gerisi Türban+Pardüse kombosuyla geziyor.Bide ninjalar var.

Ben sadece türkiyedeki kuran ı okudum.Biliyorsun arapça çok esnek bi dil her yere çekilir , Farsça nasıl yazılmış bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 10 Mayıs 2016; 20:56:52 >
  • ben safiyim hocam fakat irandakiler sii turkiyedeki çoğu müslüman hanefi zorla uygulanan islam o gördüğün polisler devrimi korumak adına ordalar peki ho bir cafede bir erkek bir kadin oturabiliyor mu evli değilse gördün mu hiç yani

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.