Şimdi Ara

Irak'tan Başika yalanlaması: IŞİD Türk güçlerine saldırmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Irak Ortak Operasyonlar Komutanlığı, IŞİD'in Musul'da Türk askerlerinin bulunduğu Başika kampına saldırı düzenlediği haberlerinin asılsız olduğu duyurdu.

Açıklamada 'Komutanlık, Başika'da Türk güçlerine IŞİD'li teröristler tarafından saldırı düzenlendiğini yalanlamaktadır' denildi.

Haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilen açıklamada, "Başika veya Irak'ın herhangi bir yerinde Türk birliği ile IŞİD mensupları arasında çatışma yaşanmamıştır" ifadeleri kullanıldı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, perşembe akşamki İŞİD saldırısında 18 militanının öldürüldüğünü açıklarken, kamptaki Türk askerlerinin ise zarar görmediğini söylemişti.

Kaynak:http://tr.sputniknews.com/ortadogu/20160109/1020103448/irak-basika-isid-turkiye-saldiri.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portesa -- 9 Ocak 2016; 12:26:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Amillian

Öyleyse bizim ordu ve hükümet Başika Kampı'nı işgal etmeye kılıf uydurmuşlar? Doğruya eğer hiç şaşırmam. Rusya'ya "ne işin var Suriye'de" deyip de kendileri Irak'a izinsiz giriyor, kılıfını da uydurabilirler

Olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de haberi ilk görünce yalan olduğunu anladım.
    Çünkü saldıran işid. Daha önce sınırımızda askerimizi şehit eden profesyonel güç.
    17 tane işidci ölecek ama Türk askerine bir şey olmayacak.
    Ya saldırı hiç olmadı ya akp liler türk askerine olanları gizliyor diye düşünmüştüm.

Malesef koca ülke yalanlarla yönetiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sputnik yapmadı diyorsa..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk hukumetine inanmayip irak hukumetine inanmak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İside profesyonel bir guc diyenleri gorunce uzuluyorum kendi devletine degilde tarafli konusan korkak irak hukumetine inananlarada uzuluyorum koskoca tsk la bu 18 teroristi öldürdü diye kayipmi vermesi gerekir ? Ordaki birliklerin hepsi profesyonel birlikler unutmayin

• Irak hukumetini allah kahretsin.
    Kukla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İsrail Bayrağı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil-hun

Turk hukumetine inanmayip irak hukumetine inanmak.

Turk hukumetine inandik kac cumadir deri pantolinlu yari ciplak adamlarin goruntusunu bekliyoruz

• portesa P kullanıcısına yanıt
    Bişey dikkatimi çekti, gerilla eğitimi için bölgedeki Türk askerinin niye İşidle sınırı var? O bölgede pyd(adı herneyse) olan silahlı kuvvetlerin sınırı olması ve çatışmayı onların karşılaması gerekmez mi? mantıklı olarak

• türk hükümetine inanmak demiş... hayır ırak hükümetine inanmayın dese anlayacağım da türk hükümetine ne diye inanayım. pinokyo olsalardı burunları marsa değerdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.