Şimdi Ara

IR Gece Görüşü YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Dayı bildiğim kadarıyla o vericiler kameranın vericilerinden farklı dalga boyu meselesi... Projem vardı ordan araştırmıştım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firatkrky kullanıcısına yanıt
    kameraya olcak ır led lerden bulabilirseniz link atarmısınız
  • Ben robot üzerine çalışmıştım en fazla 80 metre vericiler almıştım ama bi devreye entegre edilmiş satılıodu tanesi 30-100 lira arasıydı. içindeki ledler nedeniyle bu kadar pahalı olabilir diye düşünürsek led'leri çıplak bile bulsan epey pahalıya gelebilir ki çıplak nereden bulunabilir bilmiyorum maalesef...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milikandilleri yüksek herhangi bir IR led işinizi görecektir diye düşünüyorum.
    Bu cihazlardaki amaç , insan gözünün görmediği bir ışık olması hasebiyle , çok karanlık ortamları kameranın görebileceği bir ışıkla aydınlatmaktır. Eskiden led ler bu kadar yaygın değilken , bildiğimiz 50W lık spotların konduğu bir kutunun önüne sadece IR yi geçiren filtre camı takarak yapılırdı bu aydınlatma işi. Yani herhangi bir IR led ile iş görülecektir. ceptelinizin kamerası ile bir kumandanın kontrolü gibi bir durumla , aldığınız ledi test edebilirsiniz. Ya da kullanacağınız kamera ile.
    Saygılar.
  • untayk U kullanıcısına yanıt
    sorun o deil 9v pil ilekaç tanesini çalıştırabilirim
  • 100 tanede çalıştırabilirsiniz ama dakikalar içinde pil biter. Adaptör kullanmanız gerekir.
  • TuRkiShCowboy kullanıcısına yanıt
    önerin link verin nasıl yapılcagını gösterin yapim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.