|
iQOO Neo 10 Pro+ yüksek performans ve 120W şarj desteğiyle geliyor
-
-
türkiyede olmasi gereken markalar yok pekte gelişmiş ulke sayilmayiz bnce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kafana yazık
gelismis ulkelerde temel gida urunelri 3 5 euro bandinda gidiyor bazi seyler cok ucuz ki teknolojik cihazlar euro kazanip ueuro harciyolar 3 bin alan tek maasla s25 ulta alabiliyor biz 101 bin tl aliyoruz yaklasik kac kati bi hesapla istersen bizde salatalik 70 80 bir buskivi 20 tl 25 tl cikolata 50 tl kola 70 tl cay kendi urettigin 170 tl sence gelismis ulkemiyiz hakkettten
Gelişmiş ülke insanı olmak istiyorsan önce yazım hatalarına dikkat et.Benim demek istediğim bu firma ülkemize gelse bize hiçbir faydası yok.Honor ve Xiaomi dışında olan Çinli firmaların coğu ülkemiz de telefon satamıyor.Oppo,Vivo,Realme gibi firmaların hali ortada en son Realme Türkiye den çekilecek diye haberler çıktı.Bu firma gelse kimse yüzüne bile bakmaz.
gerek yok trde reeder tecnospark gibi 3.dünya markaları olduğu sürece böyle kaliteli ürünleri görmek imkansız.
-
Gelse sanki alacaksanız.Şuan Türkiye de realme gt7 pro,honor magic 7 pro,One plus 13,Vivo x200 pro,Xiaomi 15 ve 15 ultra,Poco f7 ultra,Red magıc 10 pro,Samsung s serisi ve iPhone 16 pro Max serisi satılıyor.Bunca telefonun arasında hiçbir marka bilinirliği olmayan bir markayımı alacaksın.Hadi geldi diyelim en az 60-70 bin arası satılır.Kim verir o parayı.
Uygun fiyat performans ürünü olursa neden alınmasın ? Nothing 1 kullanıyorum Londra cihazı gelsin diye 4 gözle bekledim trye geldiği gibi satın aldım tasarım ve yazılım desteği yüzünden bu çıkan cihazlar genellikle 1-2 kere yalandan güvenlik güncelleştirmesi alıp tozlu raflara kalkıyor
Sen yazılımı güncel tutmazsan destek vermezsen cihazların hepsinin sonu aynı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Es mejor caminar solo que con una multitud en la dirección equivocada. -
Nothing 1 dediğiniz telefon orta segment iqoo Neo 10 pro ise bir amiral gemisi içinde 8 elite işlemcisi var.Nasıl uygun fiyatlı olmasını bekliyorsunuz ki.Merak ettiğim onca telefon ülkemizde satılırken kendi ülkesi Çin de bile doğru düzgün pazar payı edinememiş ve diğer çinli firmaların gerisinde kalmış vivonun alt markası olan bir telefonu neden istiyorsunuz ki.Türkiye ye gelse 50 adet bile satamaz.
Fiyat performans diyorum uygun fiyat kastım birde kendini kanıtlaması için her firmanın yaptığı gibi piyasaya girerken kar marjını düşürüp kendi reklamını yapacak aynı xiaomi gibi siz yanılıyosunuz bence xiaomi türkiyede yok iken çinden getirip kullanıyodum millet dalga geçiyodu çin malı telefon kullanıyorum diye sonra bi baktım ki herkes xiaomici olmuş.
Vivo diyip küçümsemeyin aşırı güzel cihazları var ve asyada çok ucuz fiyatlara satılıyor hediye paketleriyle beraber bluetooth hoperlör flashbellek + coin kartları gibi paketler şeklinde çok uyguna geliyor asyada._____________________________ Es mejor caminar solo que con una multitud en la dirección equivocada. -
Hocam asya da uygun fiyatlı olabilir ama Türkiye'de yapmıyorlar işte.Vivo x200 pronun fiyatı ortada geldiğinden beri bırak inmesini daha da yükseldi.Vivo, Realme ve oppo Türkiye de saçma sapan fiyattan telefon sattıkları için satış rakamları berbat.En son Realmenin Türkiye den çekileceği söylendi.Şuan ülkemizde Honor ve Xiaomi dışında telefon satabilen ve kitlesi olan çinli firmalar yok diğerleri rezil durumda.
Evet malesef sebebi belli zatende yazarsam tatile çıkabilirim , bu zamanda reeder tarzı çinden telefon getirip üstüne marka basıp parayı cukkalayanlar olduğu sürece iktidar bu kitleye destek olduğu sürece zaten çok normal.
_____________________________ Es mejor caminar solo que con una multitud en la dirección equivocada. -
Adamlar iQOO serisinin Vivo'ya ait olduğunu bilmeden bu markayı kim alır ya diye kavgaya tutuşmuş. Tam bir Türkiye özeti, bilgi yok fikir var.
_____________________________ I don't want to believe, i want to know! -
Bootloader kilidi? Kaynak kodları?
Yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı