Şimdi Ara

IQ Testi hakkında.. 170 çıktı :O

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar msn'in iq testine katıldım 20 soru sordular 170 çıktı. internetten puanlamaya baktım en fazla 170 puan var ben süper zekamıyım ya

link:
    http://testyourself.tr.msn.com/olcer/IQ_testi/Start.aspx

• Einstein' ın torununu bulduk beyler.
  • Teste inananların gerçek IQ'sunu bulmak için testten alınan puan 1/170 ile çarpılıyormuş.
  • .....Bir ALEX değil.....
  • Evet süper zekasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shuurai

Teste inananların gerçek IQ'sunu bulmak için testten alınan puan 1/170 ile çarpılıyormuş.

+1
  • Gerçek iq testiyle alakası yok.Gerçek teste şekil oluşturma, şekil tamamlama ve sözel sorular var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Google'a IQ yazıp F9'a basın.
  • Babuş ciddi yazıyorum O testi bende çözdüm 178 çıktı benimki ama en basit iki basamaklı dört işlemleri bile daha kafadan yapamayan illa kağıt kalem isteyen aşırı unutkan daha bir baltaya sap olamamış biriyim . O yüzden pek kafa yorma boşver ye kebabı devir popoyu
  •  IQ Testi hakkında.. 170 çıktı :O

En fazla 170 değilmiş demek ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarısekili

Babuş ciddi yazıyorum O testi bende çözdüm 178 çıktı benimki ama en basit iki basamaklı dört işlemleri bile daha kafadan yapamayan illa kağıt kalem isteyen aşırı unutkan daha bir baltaya sap olamamış biriyim . O yüzden pek kafa yorma boşver ye kebabı devir popoyu

çok açık sözlüsün
  • IQ un yüksek olsa buraya böyle konu açıp böyle saçma bir soru sormazdın.Ve öyle saçma testelerede itibar etmez gider bilime faydalı birşeylerle uğraşırdın.
  • buraya yazıp şüpheye düştüysen..Bir kaç test daha yaptırmak lazım ama üzülmek yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 21 Eylül 2011; 23:39:29 >
  • http://testyourself.tr.msn.com/img/Question_43639.jpg?rn=1689759882 burdadamı

not illüminati heryerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lowrider1234 -- 21 Eylül 2011; 23:55:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.