Şimdi Ara

IQ Portalı Açılınca Modem Arayüzü Açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • IQ Portalı Açılınca Modem Arayüzü Açılıyor Kullanıcı Adı: Şifre: Bölümlerine yazı yazamıyorum. Kullanıcı Adı yazıyorum yanda gözükmüyor. Önceden Böyle Bi Problem Yoktu Nasıl Düzeltebilirim?

neden bunları sordum dersen bugün plus ım hdd sorunu verdi değiştirin dedim 25 tl istediler dedim sinirlendim cihazı benmi bozdum 1 tl de olsa ters geldi bana para verme olayı.. IQ verelim dediler nasıl bu cihaz ?

tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueice32 -- 27 Nisan 2014; 17:04:10 >

Orijinalden alıntı: blueice32

kardeş bu IQ denen cihaz internete kablolu mu bağlanmak zorunda ? wireless cihazı bağlanır mı ? bir de hızlımı interneti ?

neden bunları sordum dersen bugün plus ım hdd sorunu verdi değiştirin dedim 25 tl istediler dedim sinirlendim cihazı benmi bozdum 1 tl de olsa ters geldi bana para verme olayı.. IQ verelim dediler nasıl bu cihaz ?

tşk

Wireless seçeneği var ama denemedim.Kablo ile bağlanıyorum. İnternetim normalde 25mbit cihaz 3mbitte alıyor.Ama Portaldaki şeyleri en iyi görüntüde izliyebiliyorsunuz.

ama bi yandan da iptal faksını çeksem üzretsi değişrler belki filan diyorum :)))) bilirsin işte..

Orijinalden alıntı: blueice32

secenek varsa kabul edeyim mi acaba kararsız kaldım.. iptal edin dedim faks filan istediler ya da bu cihazı önerdiler işte..

ama bi yandan da iptal faksını çeksem üzretsi değişrler belki filan diyorum :)))) bilirsin işte..

Siz bilirsiniz hocam. Güzel alet ama
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.