arkadaşlar program ekle kaldır menüsünde bilmediğim IPTInstaller diye bir program gördüm yapımcısı HTC gibi görünüyor bu program hakkında internettte pek fazla birşey bulamadım fakat bulduklarım genelde olmsuz birde PC Data App diye bir progrramda var ondanda şüpheleneiyrum yardımcı olursanız sevinirim birde yac.mx diye bir program varmış galiba birçok yerde reklamı var bunun içinde virüs diyenler var fikirlerinizi alayım
Siz bilgisayarınızdaki programları bilemiyorsanız bizlerin bilmesini nasıl bekliyorsunuz anlamadım. 1. program bidik gubidik download sitelerinden gelen bir nevi reklam açar program, bunun haricinde bir işe yarıyormuş gibi görünüyor ama hiç zannetmiyorum. 2. program aynen 1. programda olduğu gibi bir şeye benziyor ancak application data ile karıştırıp işleri yokuşa sürmezsiniz umarım. 3. programda aynen diğerleri gibi abidik gubidik bir program, çeşitli downlaod sitelerinden yanlışlıkla yükleniyor güya virüs temizleme programıymış ama bu programı yükleyip açılan sayfalarlar boğuşan insanlar duyuyorum ben yüklemedim ve önermemde.