Şimdi Ara

iptal faxı son yapılan teklifi kabul etme hakkımızı kaldırır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üyelik iptali için fax çektiğimizde, yayını kapatırlarsa pazarlık hakkımız ve bize sunulan son teklif geçerliliğini yitiriyor mu ?

yani yayın kapandıktan sonra telefon edip, "son teklifi kabul ediyoruz" diyerek fikir değiştirebiliyor muyuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Allen_Bradley

üyelik iptali için fax çektiğimizde, yayını kapatırlarsa pazarlık hakkımız ve bize sunulan son teklif geçerliliğini yitiriyor mu ?

yani yayın kapandıktan sonra telefon edip, "son teklifi kabul ediyoruz" diyerek fikir değiştirebiliyor muyuz ?

hocam size ne teklif ettiler
    bana 6 ay ücretsiz 4 ay 70 tl 2 ay 45 tl (şampiyonlar paketi ni 370 tl geliyor) teklif ettiler aylık 30,5 geliyo eutelsat üzerinden yayınları alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadakte005

quote:

Orijinalden alıntı: Allen_Bradley

üyelik iptali için fax çektiğimizde, yayını kapatırlarsa pazarlık hakkımız ve bize sunulan son teklif geçerliliğini yitiriyor mu ?

hocam size ne teklif ettiler
    bana 6 ay ücretsiz 4 ay 70 tl 2 ay 45 tl (şampiyonlar paketi ni 370 tl geliyor) teklif ettiler aylık 30,5 geliyo eutelsat üzerinden yayınları alıyorum

bana sadece 4 ay % 50 indirim veriyorlar. Bunun dışında kimse 1 lira indirim yapmıyorlar
    1 yılda iq plus kutu veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 14 Ekim 2014; 13:15:01 >
  • iptal fax'ını gönderdim

sorumuda geri alıyorum, artık umrumda değil

kapatırlarsa kapasınlar, artık bende herkes gibi 5-6 ay ücretsiz kampanyasından yararlanmak istiyorum

millet 2. defa 6 ay ücretsiz kampanyasından yararlanıyor, bi benimi keriz gördüler anlamadım gitti.
  • Allen_Bradley kullanıcısına yanıt
    aynı durum bende de var. mediamarketten aldığım bir yıllık uyelk sonunda sundukları teklif 600 tlyi buluyordu yıllık. Sonra iptal faksı çektim bi güzel kapattılar ne arayan ne soran. Kapatılmadan önce ben onları aradım niye aramadınız beni diye, ilk sundukları tekliften daha kötü bir teklifte bulundular. Ben de sizin peşinizde koşacak degilim, sevgilim misiniz uleyn dedim resti çektim :) İnsanlar bu şekilde mecbur kalıp illegal yollardan halletmeye çalışıyorlar o zaman. Yasak aşk :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.