Şimdi Ara

İptal ettiğim sms paketimin parası geldi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SMS paketi 9.9 TL olduğu için artık bu paketi iptal ettirmeye karar verdim. Mesaj paketim her ayın 6'sında yenilendiği için 5 Haziran tarihinde iptal ettim. Gelen mesajı aynen kopyalıyorum.

quote:

DEGERLI ABONEMIZ, SMS PAKET ABONELIGINIZ IPTAL EDILMISTIR. FATURALI HAT KULLANIM TERCIHINIZI DEGISTIRMEDEN 6.6.2012 A KADAR SMS'LERINIZI KULLANABILIRSINIZ.

Ama bu akşam faturama baktığımda 6 Haziran'da kesilen faturama 9.9 TL mesaj paketi ücretinin de yansıdığını gördüm. Müşteri hizmetlerine yazdım ve faturamın düzeltilmesini talep ettim. Bakalım ne olacak?

• Son gün iptal etmişsiniz,riske atmışsınız yani,
    Geç kalmışsınız demezler inşallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

Son gün iptal etmişsiniz,riske atmışsınız yani,

paket iptal edildi 6 haziran'a kadar kullanmaya devam edebilirsiniz yazılı mesaj 5 haziran'da geldi. Ve telefonumda duruyor. Ama düşünürken kafama başka bişey takıldı şimdi. Bu faturalı hatlarda ücretlendirme ileriye mi yoksa geriye dönük mü oluyor? Yani 6 Haziran'da kesilen bu faturadaki mesaj paketi ücreti 6 Mayıs - 6 Haziran arasını kapsıyor olabilir mi? Öyle ise rezil olduğumun resmidir. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vozer

quote:

paket iptal edildi 6 haziran'a kadar kullanmaya devam edebilirsiniz yazılı mesaj 5 haziran'da geldi. Ve telefonumda duruyor. Ama düşünürken kafama başka bişey takıldı şimdi. Bu faturalı hatlarda ücretlendirme ileriye mi yoksa geriye dönük mü oluyor? Yani 6 Haziran'da kesilen bu faturadaki mesaj paketi ücreti 6 Mayıs - 6 Haziran arasını kapsıyor olabilir mi? Öyle ise rezil olduğumun resmidir. :)

Zaten öyledir :) kullanırsınız sonra ödersiniz faturalıda.
  • quote:

quote:

Vodafonun sistemine aşina değilim ama benim faturalı turkcell de paketin yenilendiği gün ücret yansıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Amanin booooooo. Doğru ya. Gece gece kafam karıştı. Ön ödemeli gibi algıladım nedense. İyiki sert falan çıkmadım mail atarken. Ararlarsa durumu izah ederim. Kusura bakmayın arkadaşlar, yanlış alarm verip sizi de boş yere meşgul ettim.
  • quote:

SMS paketi 9.9 TL olduğu için artık bu paketi iptal ettirmeye karar verdim. Mesaj paketim her ayın 6'sında yenilendiği için 5 Haziran tarihinde iptal ettim. Gelen mesajı aynen kopyalıyorum.

quote:

DEGERLI ABONEMIZ, SMS PAKET ABONELIGINIZ IPTAL EDILMISTIR. FATURALI HAT KULLANIM TERCIHINIZI DEGISTIRMEDEN 6.6.2012 A KADAR SMS'LERINIZI KULLANABILIRSINIZ.

Ama bu akşam faturama baktığımda 6 Haziran'da kesilen faturama 9.9 TL mesaj paketi ücretinin de yansıdığını gördüm. Müşteri hizmetlerine yazdım ve faturamın düzeltilmesini talep ettim. Bakalım ne olacak?

Paketiniz iptal edildi.Önceki ay kullanmış olduğunuz sms paketi şuan faturada gözüküyor.6 temmuzdaki faturada sms paketin olmayacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.