Şimdi Ara

İPTAL EDİLEN SORUYU BOŞ BIRAKMAK !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi iptal edilen soruyu işaretlemeyenlere puan verilmiyormuş diye bir söylenti var. Bir tek ben mi saçma buluyorum bunu. Atıyorum sorunun cevabı 2 şıksa yada soru çözülmüyorsa işaretlenmemesi gayet doğal değil mi ?

• up
  • Veriliyor dostum. femde yaklasik 15 yillik fizik hocama sordum veriliyor dedi. gecen senede turkcede 1 soru iptal edilmisti bana verilmisti diye hatirliyorum.
  • hayır verilmiyor
  • Verilir. Kesin ve net. Eğer o alanda bir soruyu bile işaretlediysen puan verilir iptal edilen sorudan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upupup
  • Verilmez kardes bosa bekleme bos biraktiysan bir soru eksik hesap edilirsin, isaretlemeyene katkisi olmaz isaretleyene arti puan gelir ki sen buna cesaret edememissin o yuzden takma kafaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkesin sorusu doğru kabul ediliyor. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin yazıktır. Geçen sene lys kimyada 2 soru iptal edildi 2 side doğru sayıldı.
  • tek şarı fende herhangi bir soruya dokunman yani fen kısmında optikte kalem izi olsa bile o sorun doğru aksi taktirde feni tamamen boş bıraktıysan sorun boş sayılır
  • Arkadaşlar şimdi geçen senenin iptal edilen sorusuyla ilgili yapılan yaptırımı okudum. Sizle de paylaşayım:
    ÖSYM, YGS'de iptal edilen sorunun puanları etkileyip etkilemeyeceğini açıkladı.

ÖSYM, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) iptal edilen Türkçe sorusunun, tüm adaylar tarafından doğru yanıtlandığı kabul edilerek, puanların hesaplandığını bildirdi.

ÖSYM'den yapılan yazılı açıklamada, sınavdan hemen sonra yapılan madde analizleri sonucunda hatalı olduğu iddia edilen soruların, ÖSYM Bilim Kuruluna iletildiği belirtildi.

Bilim Kurulunun tavsiyesiyle Yönetim Kurulu tarafından puanlar hesaplanmadan önce 2015 YGS Türkçe testinde 1 sorunun iptal edildiği vurgulanan açıklamada, "Soruyu tüm adayların doğru yaptığı kabul edilmiştir. Adayların puanlarının tekrar hesaplanmasına gerek olmamaktadır" ifadesine yer verildi.
  • geçen sene sınava girenler bilir;yukarı da bir arkadaşım da belirtmiş geçen sene lys kimya da ideal gaz denklemini yorumlatmaya yönelik bir soru iptal edildi ve benim de boş bıraktığım bir soruydu sisteme girip baktığım da bana da doğru yazılmıştı.Bir soru iptal edilirse herkese doğru sayılır bunun tek şartı o 40 sorudan herhangi birini işaretlemiş olman gerekmesidir.Hayır sayılmıyor denilenler sadece bilgi kirliliği yaratmaktadır hiçbir kaynakları yahut destekleri yok çamurluk yapıyorlar.Yapmayın beyler ayıptır
  • İnsanlar niye bilmeden konuşuyor ki ?

kitapçığın arkasında yazıyor:

"Eğer o alanda en az bir soru (herhangi bir soru) işaretlenmişse iptal edilen tüm sorular doğru sayılıyor."
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.