Şimdi Ara

[iptal]23' ya da 24' FULL HD MONİTÖR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU İLAN YORUMA KAPALIDIR! LÜTFEN KONUYA MESAJ YAZMAYIN. İLAN SAYFAMDA GEREKSİZ MESAJLAR İSTEMİYORUM. SORUNUZ VARSA PM İLE İRTİBATA GEÇİN. ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
    DONANIM HABER 2.EL FORUM KURALLARI:
    [2.9]: İkinci el bölümünde gereksiz "hayırlı işler, kolay gelsin, vs." türünde muhabbetler satıcıyı rahatsız ediyorsa yasaktır, ilan sahibinin şikayeti durumunda cezai işlem uygulanabilir. Unutmayınız ki burası konu dışı, gereksiz mesajlar bölümü değildir.

[2.5] İlanda gereksiz yorum, fiyata müdahale, almayacak olmasına rağmen laf atma gibi girişimler ilan sahibinin isteği doğrultusunda açılan ilanda engellenebilir ya da ilan sahibi bu yorumlara izin verebilir.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23" ya da 24" FULL HD MONİTÖR:

ARANAN MONİTÖR SIFIR OLARAK ALINMIŞTIR. İLAN PASİF...

-Sorunsuz, tamir görmemiş, kurcalanmamış.
    -Ölü pixel'i olmamalı varsa da bilgi verilmeli ve fiyata yansıtılmalı.
    -DVI girişi ya da HDMI girişi ve ya ikisi de olmalı.
    -Cihazın Renk doğruluğu çok iyi olmalı. Acer'in vs bazı ucuz sorunlu modelleri var onlar gibi donanım haberin turuncusunu saman sarısı göstermemeli.
    -LED ya da LCD olabilir. Samsung PX2370 gibi iyi ürünler tercih sebebidir.
    -İzmir'de elden ya da kargoyla alınabilir.
    -Alınacak cihaz için duruma göre nakit veya gg, sanalpazar vs ile ödeme yapmak isteyebilirim ya da dükkanımda ki her hangi bir ürünle takasa girerek anlaşabiliriz.

İlan ile ilgilenenlerden satmak ya da takaslamak istediğiniz monitör için durumu nedir, neyi var neyi yok, garantisi faturası ne zamana kadar, kutu vs ful mü değil mi, fiyatı nedir ya da dükkandan neyle takaslayacağız vs vs şeklinde bilgileri içeren özel mesajınızı bekliyorum.

SATIŞ NOTLARI:
    1-
    Satışlarım mantık çerçevesinde takas tekliflerine açıktır. Başvurular özel mesaj ile yapılır.
    2-Alışveriş önce para sonra kargo şeklinde olacaktır. Takas durumunda da sizin ürününüz bana ulaştığı anda kargo lama yaparım.
    3-Kredi kartına taksit yaptırmak isteyenler ya da güven sorunu yaşayanlar için masraflarını karşılamaları durumunda GittiGidiyor.com’dan ve ya SanalPazar.com’dan satış açılır.
    4-Türkiye'nin her yerine MNG ya da Yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak indirimli gönderilir. İzmir merkez’den elden teslimat yapılabilir.
    5-Tüm teklifler özel mesaj yoluyla yapılır.
    6-Aksi belirtilmedikçe ilandaki resim(ler) ürünün orijinal resmidir. Ve resimde ne görünüyorsa o gönderilir.
    7-Pazarlık sünnettir. Bu yüzden eğer uygun görüyorsanız mantıklı pazarlık tekliflerinde bulunabilirsiniz. Ancak bazı ürünler pazarlık kaldırmayacak fiyattan satılıyor olabilir. Bu gibi durumlarda yanıt bile veremeyebilirim. Teklifinizi beğenirsem değerlendiririm.
    8-Ölücüler ve Saygı Sevgi çerçevesinde alışveriş yapmayı bilmeyenler tüm ilanlarımdan ve benden uzak dursun.
    9-Her türlü iade ve değişim durumunda kargo ücreti alıcıya aittir.

10-Ödeme almadan asla rezervasyon yapmam. İlandaki ürünü adına rezerve etmek isteyen kapora ya da ücretin hepsini öder ürünü dilediği zaman alır.
    11-İlan her türlü yoruma kapalıdır.

Referans isteyenler incelesin lütfen: http://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=83486

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elaman -- 28 Kasım 2011; 23:10:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Satışta olan monitörüm var, düşünürseniz:http://forum.donanimhaber.com/m_54810781/tm.htm
  • PM ile mesajlarınızı bekliyorum. Arayışa dvm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elaman -- 21 Kasım 2011; 8:19:04 >

• bu adam en fazla 300 lira verir üstteki arkadaş 700 tl lik monitör göndermiş:D o kadar parası olsa bu kadar yazı yazmadı;)
  • 1-O arkadaş monitörü hemen satmış ben 30 dkk ile kaçırdım. Eğer satışmamış olsa onu alacaktım. Satıcıya sorulabilir.
    2-Bu adamın ne kadar vereceğini nereden biliyorsun da böyle bir yorum yapıyorsun?
    3-Ben o kadar yazı yazmışım da sen okumuş musun?
    4-Ben en azından yazabiliyorum. Yazdığım okunuyor ya sen?
    5-Cidden komik değil itici...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.