Şimdi Ara

İPTAL (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
24
Favori
25.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #PS4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shagrath

quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath

Yeni çıkmasına rağmen Wolfenstein the New Order neden 110tl.Alışık değiliz böyle şeylere.

İnsanların pek ilgisini çekmiyor o oyun dostum zaten ilk çıkış fiyatı o değildi.

Keşke her oyun böyle olsa :)

İnan bende isterim çünkü bende ücret ödeyerek alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• http://www.youtube.com/watch?v=H6KPaeiKXY4

• 155 TL fena değil, bu sabah alıp geçeyim bari derken Gittigidiyor'a da bir bakiyim dedim. Katgo ücretsiz 159 TL imiş.

Bahaneyle taksitle almış oldum artık :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Watch Dogs fiyatı 150tl olmuş az önce aldım, burada da güncellenirse sevinirim. Son kalan türkçe infamous'ı da ben aldım galiba alıcaksanız gitmeden önce bir sormakta fayda var.
  • quote:

Liste güncellendi fiyatlarla birlikte stokta olan oyunlar aşağıda.

The Amazing Spider-Man 2 - 130TL

inFamous: Second Son Türkçe - 129TL

Killzone ShadowFall Türkçe - 99TL

MGS5 Ground Zeroes - 89 TL

Thief - 119 TL

Tomb Raider - 119 TL

FIFA 14 - 119 TL

Rayman Legens - 119 TL

Killzone ShadowFall - (Türkçe) - 119 TL

Assasins Creed 4 Black Flag - 119 TL

Call of Duty:Ghosts - 119 TL

NBA 2K14 - 119 TL

Battlefield 4 - 119 TL

Injustice: Gods Among - 119 TL

Just Dance 2014 - 119 TL

Knack (Türkçe) - 119 TL

LEGO Marvel Super Heroes - 119 TL

NBA Live 14 - 119 TL

Need For Speed: Rivals - 119 TL

Lego the Hobbit - 119 TL

Final Fantasy XIV A Realm Reborn - 119 TL

Dualshock 4 - 165 TL

Kamera - 175 TL

mağazaya uğrayıp kendimiz alsak ta bu fiyatlar geçerlimi? foruma özel fiyatlar demişsinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: draw1907

quote:

Liste güncellendi fiyatlarla birlikte stokta olan oyunlar aşağıda.

The Amazing Spider-Man 2 - 130TL

inFamous: Second Son Türkçe - 129TL

Killzone ShadowFall Türkçe - 99TL

MGS5 Ground Zeroes - 89 TL

Thief - 119 TL

Tomb Raider - 119 TL

FIFA 14 - 119 TL

Rayman Legens - 119 TL

Killzone ShadowFall - (Türkçe) - 119 TL

Assasins Creed 4 Black Flag - 119 TL

Call of Duty:Ghosts - 119 TL

NBA 2K14 - 119 TL

Battlefield 4 - 119 TL

Injustice: Gods Among - 119 TL

Just Dance 2014 - 119 TL

Knack (Türkçe) - 119 TL

LEGO Marvel Super Heroes - 119 TL

NBA Live 14 - 119 TL

Need For Speed: Rivals - 119 TL

Lego the Hobbit - 119 TL

Final Fantasy XIV A Realm Reborn - 119 TL

Dualshock 4 - 165 TL

Kamera - 175 TL

mağazaya uğrayıp kendimiz alsak ta bu fiyatlar geçerlimi? foruma özel fiyatlar demişsinde.

Geçerli hocam.

• kamera ve Dualshock 4 fiyatları biraz daha düştü sanırım piyasada geçen doğubank tarafında 160 tan görmüştüm 2sinide
  • Murdered: Soul Suspect - 135 TL

• Fiyatlar düştü.

Watch_Dogs (Special Edition) - 140 TL

Murdered: Soul Suspect - 120 TL

• UFC - 145 TL

• gectigimiz haftasonu oyun almak icin bakikoyde bulunan psoyunu dukkanina gittim.. icerideki dukkan sahibi arkadasin kisiligi hakkinda birsey diyebilmem tanimadigimdan oturu mumkun degil, fakat ne yazik ki esnafliktan nasibini almis birisi degil. aldigim oyuna (fifa 14. 120 tl) kredi kartindan tek cekim yapmasina ragmen yuzde 18 lik bir komisyok ekleyerek neredeyse 150 tl ye varan bir rakam cekti kartimdan. geri dondum dukkana ve iade etmek istedigimde ise turlu hinlikler sonunda 10 dakika icinde anca iade etti. dukkandan bire bir alisverisi tavsiye etmiyorum, konuyu acan araci arkadasi kullanin. ya da hemen arka sokaginda bulunan sihir veya sercom dan alisverislernizi gerceklestirin. fiyatlari ayni hatta kredi kartina tek cekimde 18 gibi sacma sapan bir komisyon uygulamalari yok. iyi forumlar.

p.s> verdigim iki dukkan ile ilgim yoktur, psoyunundan ciktigimda oyun almak icin aradigmda buldugum yanyana iki dukkandir. akillarda soru isareti birakmamak icin soyleme geregi hissettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrylmz84 -- 21 Haziran 2014; 3:26:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onrylmz84

gectigimiz haftasonu oyun almak icin bakikoyde bulunan psoyunu dukkanina gittim.. icerideki dukkan sahibi arkadasin kisiligi hakkinda birsey diyebilmem tanimadigimdan oturu mumkun degil, fakat ne yazik ki esnafliktan nasibini almis birisi degil. aldigim oyuna (fifa 14. 120 tl) kredi kartindan tek cekim yapmasina ragmen yuzde 18 lik bir komisyok ekleyerek neredeyse 150 tl ye varan bir rakam cekti kartimdan. geri dondum dukkana ve iade etmek istedigimde ise turlu hinlikler sonunda 10 dakika icinde anca iade etti. dukkandan bire bir alisverisi tavsiye etmiyorum, konuyu acan araci arkadasi kullanin. ya da hemen arka sokaginda bulunan sihir veya sercom dan alisverislernizi gerceklestirin. fiyatlari ayni hatta kredi kartina tek cekimde 18 gibi sacma sapan bir komisyon uygulamalari yok. iyi forumlar.

p.s> verdigim iki dukkan ile ilgim yoktur, psoyunundan ciktigimda oyun almak icin aradigmda buldugum yanyana iki dukkandir. akillarda soru isareti birakmamak icin soyleme geregi hissettim.

Yaşadığın olay biraz şanssızlık olmuş hocam. Arkadaş bu sektörde yeni. Haliyle kredi kartı gibi ödeme yöntemlerinde daha tam oturmuş değil. Bu yüzden nakit almak çok daha mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: onrylmz84

gectigimiz haftasonu oyun almak icin bakikoyde bulunan psoyunu dukkanina gittim.. icerideki dukkan sahibi arkadasin kisiligi hakkinda birsey diyebilmem tanimadigimdan oturu mumkun degil, fakat ne yazik ki esnafliktan nasibini almis birisi degil. aldigim oyuna (fifa 14. 120 tl) kredi kartindan tek cekim yapmasina ragmen yuzde 18 lik bir komisyok ekleyerek neredeyse 150 tl ye varan bir rakam cekti kartimdan. geri dondum dukkana ve iade etmek istedigimde ise turlu hinlikler sonunda 10 dakika icinde anca iade etti. dukkandan bire bir alisverisi tavsiye etmiyorum, konuyu acan araci arkadasi kullanin. ya da hemen arka sokaginda bulunan sihir veya sercom dan alisverislernizi gerceklestirin. fiyatlari ayni hatta kredi kartina tek cekimde 18 gibi sacma sapan bir komisyon uygulamalari yok. iyi forumlar.

Neden %18 eklediğini anlayamadınız mı? Dükkanda, faturalı toplu iğne bile satılmıyor. Satışların tamamı faturasız. İstersen 50 adet oyun al, içinde 1 TL bile vergi yok. Ama sen kredi kartı ile ödemek istiyorum dersen, satıcı da ister istemez oluşacak %18 KDV'yi sana bindirmiş.

Zaten fiyatları da, bu şekilde uygun göstermeye çalılıyorlar. UFC 145 TL, kredi kartı ile ödersen olur sana 180 TL. Zaten GG, N11 gibi sitelerde oyun, ücretsiz kargo ile 160 TL. Bu fiyata 9 taksit ve ürünler faturalı. GG'den ürünü 160 TL'ye sarıp, %10 komisyon ödeyip, fatura keserek %18 kdv ödeyen spotçu da para kazanıyor.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sevgili squalltr, derdim diger dukkanlarin eklemedigi uc bes kurusluk 18 lik kdv degildir. derdim iade esnasinda yasadigim tatsiz vakalardir. burdaki hicbir dostumun ayni duruma dusmesini istemem. burdan daha fazla yazarak Recharged in basligina zarar verdigimi dusunuyorum. herkese bol kazanclar dilerim, hayirli gunler.
  • Yaşadığınız problemi mağaza çalışanımızla konuşarak öğrendik ve ürünün ücretine %18 eklenerek 145 tl tutar size yansıtılmıştır.İade işleminizi talep ettiğinizde çok fazla yaşanan bir durum olmadığı için çalışan arkadaş acemilik yaşayarak sizi 5 dakika bekletmiş
    yaşadığınız memnuniyetsizlik için üzüntümüzü belirtmek isteriz geri bildirim ve eleştiriniz için teşekkür ediyoruz.En kısa zamanda sizi mağazamızda ağırlayarak hatamızı telafi etmek isteriz..Saygılar psoyunuCom
  • şanssızlık olmuş sıkıntılı bi zamanda denk gelmişsin sanırım yoksa psoyunu.com gercekten calısanları ve ilgisiyle 10 numaradır.yanlış anlaşılma halledilir önemli olan keyifler kaçmasın
  • Sağolsun fiyatlarından dolayı bende PSoyunu.com'un takipçisiyim, forumdan birçok arkadaşla da orada sohbet etme imkanı buldum. Özellikle Watch Dogs çıktığında. Böyle iletişim sorunu olmasına üzüldüm, ancak yine kendilerine yakışacak bir şekilde çözüme kavuşturulduğunu görüyorum en azından son mesajlarla. Ben bu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Yaşayanlarında sorununun en yakın zamanda çözülmesini umarım.
  • gördüğüm kadarıyla sorun halledilmiş ama tekrar belirtmek isterim, psoyunu güvenilirdir arkadaşlar, konsol aldığımdan beri her oyunumu oradan alırım, ödeme, kargo vs. hiçbir sorunla karşılaşmadım
  • Sniper elite 3 ne zaman gelicek?

• Sniper Elite 3 - 142 TL

UFC - 140 TL

Watch_Dogs (Special Edition) - 135 TL

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.