Şimdi Ara

İptal.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çorum
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 19 Kasım 2011; 21:57:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 2 gb usb bellek + 10 tl veririm takas için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leone-510

2 gb usb bellek + 10 tl veririm takas için

Bellek tamam da parayı çok dedin, tek bellek yeterdi o da 1gb olsa olur yani.

• hayırlı satışlar abi, bu 875 liralık çek indirim zamanı içinde alınmış ürünler için mi verildi? misal %25 indirim zamanı gidip 875 liralık ürün aldıysan ve sonra bu ürüne karşılık çek verildiyse, bu çekle indirim olmadığı zamanlarda %25'i 875 liraya tekabül eden bir ürün alabiliyor muyuz? daha açık bir şekilde 875 liralık çekle, indirimsiz fiyatı 1166,7 lira olan bir ürünü alabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

hayırlı satışlar abi, bu 875 liralık çek indirim zamanı içinde alınmış ürünler için mi verildi? misal %25 indirim zamanı gidip 875 liralık ürün aldıysan ve sonra bu ürüne karşılık çek verildiyse, bu çekle indirim olmadığı zamanlarda %25'i 875 liraya tekabül eden bir ürün alabiliyor muyuz? daha açık bir şekilde 875 liralık çekle, indirimsiz fiyatı 1166,7 lira olan bir ürünü alabilir miyiz?

Vatan Bilgisayar Müşteri hizmetleri tarafından bana söylenen aynen şu;

Mağazada indirim olduğu zamanlarda (nakit için geçerli olacak bu indirim, yoksa worldcarda özel indirimlerde geçmiyormuş) bu çeki 875,00 TL nakit para gibi kullanabiliyormuşuz. Yani 1500 liralık ürün %25 indirimle 1125 liraya düşerse bu 1125 liranın 875 lirasını bu çekle ödeyebiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

hayırlı satışlar abi, bu 875 liralık çek indirim zamanı içinde alınmış ürünler için mi verildi? misal %25 indirim zamanı gidip 875 liralık ürün aldıysan ve sonra bu ürüne karşılık çek verildiyse, bu çekle indirim olmadığı zamanlarda %25'i 875 liraya tekabül eden bir ürün alabiliyor muyuz? daha açık bir şekilde 875 liralık çekle, indirimsiz fiyatı 1166,7 lira olan bir ürünü alabilir miyiz?

İndirimlerde geçmiyormuş dostum, dün gittim sordum. Aldığınız ürüne %5 indirim hakkı var sadece dediler. Böyle olunca 875,00 liralık çek için 915,00 TL lik ürün alınabileceğini söylediler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPTAL
    8 ay önce açıldı
    İptal
    5 ay önce açıldı
    İptal
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.