Şimdi Ara

iptal...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • blok satışa geçtiğim için ilanı değiştirdim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet -- 2 Kasım 2009; 19:43:40 >

• vaybe bende pc mi satmak için ilan açıcaktım Gaziantepden üstü üste 3 güzel sistem ilanı açılınca benim ki yanınlarında sönük kalır diye vazgectim acmaktan

hayılı satışlar hemşooo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak27 -- 27 Ekim 2009; 23:25:58 >
  • sendeki sistemin asaleti yeter aç durduğun kabahat ,remlerde çok beğendiğim seri hayırlı satışlar
    quote:

Orijinalden alıntı: ak27

vaybe bende pc mi satmak için ilan açıcaktım Gaziantepden üstü üste 3 güzel sistem ilanı açılınca benim ki yanınlarında beninki sönük kalır diye vazgectim acmaktan

hayılı satışlar hemşooo

• Hayırlı satışlar dilerim. Güzel ürünler. Güzel insan........
  • sağolun beyler,biraz değişikliğin vaktidir heralde
  • pm attım
  • Verdiğiniz ekran görüntüsündeki Prime95 testinde 2. dakikadan sonra 1. ve 2. core hata vermişler, büyük ihtimal voltaj az verildiği için
    Görünen o ki 3.6'da bu voltaj ile stabil değil, ekran görüntüsüne bakan ve oc'den anlamayan kişiler için oradaki "FATAL ERROR" ibaresi ilanınızı olumsuz etkileyecektir, bilginize.
    Kolay gelsin.
  • quote:

Verdiğiniz ekran görüntüsündeki Prime95 testinde 2. dakikadan sonra 1. ve 2. core hata vermişler, büyük ihtimal voltaj az verildiği için
    Görünen o ki 3.6'da bu voltaj ile stabil değil, ekran görüntüsüne bakan ve oc'den anlamayan kişiler için oradaki "FATAL ERROR" ibaresi ilanınızı olumsuz etkileyecektir, bilginize.
    Kolay gelsin.

Evet bilerek verdim zaten ekran görüntüsünü.Şöyle bir durum var eğer prime95'te small FFT's testi yaparsam 4 çekirdekte hatasız gidiyor.Bu testte prime95 Blend,orthos ise smll FFT's olarak yapılmıştır.

Edit:Yeni ekran görüntüsü eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet -- 29 Ekim 2009; 2:25:55 >

• anakartı benim dukanımdaki asus rampage formula x48 ile takas etmek isterseniz pm atın hocam
  • Eyvallah sağolasın fakat yeni sisteme geçmek istediğim için Q ve E serisi sistemi tamamen bırakıyorum.
  • p.m....
  • Q9550 yanlıs zaman =)....1-2 hafraya satilmassa talibim islemciyede..bakalim =))...
  • vay hemşerim hayırlı satışlar...
  • hocam pm e dönüş yapmadınız.
  • quote:

hocam pm e dönüş yapmadınız.

quote:

Sadece toplu satışta indirim yapabilirim tek satışta indirim için lütfen pm atmayın.
  • quote:

vay hemşerim hayırlı satışlar...

Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.