Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 İPTAL Satın Al 21 Ekim 2016 19:30 1 1 İPTAL Oturma odamda kullanmakta olduğum htpc kasamı satıyorum.satılırsa eğer intel nuc tarzı mini pc ye geçmeyi düşünüyorum. -pentium g3240 -asus h81m-c -4 gb kingston ddr3 1333 -ocz fatality 750 watt modüler güç kaynağı (fan sesiyle karışık hafif cw sesi var.yakınına girmedikçe pek duyulmuyor) -sandisk extreme 120 gb ssd (hdd satılık değil) -realan e m5 kasa kasaya slim dvd rom takmak mümkün.çift slot çok uzun olmayan ekran kartı yada tek slot( tavsiye etmem) ekran kartı yanına ses kartı takmak mümkün.ben ses kartı da isterim diyene x-fi titanium pci-ex kartta ekleyebilirim. faturalar olmadığı için garantileri yok sayabilirsiniz.(işlemci aralık 2014 eksen,kasa aralık 2015 hepsiburada dan alınma) Keyfi bir satış olduğu için malesef pazarlık yok.kargo alıcıya ait olmak üzere TL ses kartını isterseniz uygun fiyattan eklerim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kahramanmaraş Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK 5800X KUTULU