Şimdi Ara

İptal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Takaslık LG Model #G2
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz açılmamaya başladı. Bedava arıza tespiti yapan telefoncuya gösterdim. Satıp kimsenin canını yakmamamı istedi. Önceki tamirci berbat etmiş içini. Bağlantı kablolarını koparmış. Darbe varmış. Satış iptal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gobl1n -- 12 Eylül 2016; 13:55:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dükkanım-Referaslarım
    Tüm Mesajlarım-2.El Alışverişlerim

! Arkadaş listem sadece bilgi içindir !
  • flasource kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. PM'inize verdiğim cevapta belirttiğim gibi, ilana bakmıyorum. Nedense bildirim de gelmedi. Geç cevap verdiğim için özür dilerim.

Yine PM'de yazdığım gibi, yeni aldığım Alpha'nın aldığı Antutu puanı ile aynı puanı alıyor. Üstelik ekranı full HD. Alpha'nınki değil. Evde telefonumu şarj ederken tablet niyetine kullanıyorum. Whatsapp üstünden kullanırken video çekip atabilirim. Yani kullanılmıyor değil. Sadece anakartını daha pahalıya satıyorlar. Anakartı bozuk, açılmayanını, yani çöpü daha pahalıya satıyorlar. Bu ilanları forumda bulabilirsiniz. Özetle maalesef indirim yapamam. Kalabilir. Bana tek zararı, kullandıkça kendini hatırlatması özletmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    7 ay önce açıldı
    İptal
    9 yıl önce açıldı
    İPTAL
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.