Şimdi Ara

İPTAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karqasa -- 2 Şubat 2015; 11:34:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karqasa -- 2 Şubat 2015; 11:35:00 >

İPTAL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karqasa -- 2 Şubat 2015; 11:35:32 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 19 Ocak 2015; 18:27:12 >
    SORUNSUZ ALIŞVERİŞLERİM : GAJU (Ryzen 5 1600AF), zad1986 (MSI RX580), Spartan.32 (HyperX8G), 0rka (HyperX 8G), KeremD0 (CX600), hysteria35 (Sayısız sistem alışverişi:) ), TheOrdery (Galaxy J7), ÖzgünK (Razer Tiamat 7.1), ---SEFA--- (RN3 Batarya), marine-gear (TPLink Powerbank), gLam (LG G3,G5), Osmanli61 (Seagate HDD), shaggyy77 (Galaxy S2), ghostdawis (Xiaomi RN4), Archelot (Xiaomi RN3)

ve daha birçok sorunsuz alışveriş...
  • güzel fiyat
    İPTAL
    4 ay önce açıldı
    İptal
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sıcaklık değerlerini öğrenebilsem alacaktım ama neyse sağlık olsun istanbul'da olan kaçırmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01ED072AE -- 23 Ocak 2015; 10:30:59 >

Ben de kullandım aynısından zamamnında güzel bir bilgisayardır. Isınma gibi bir sorunu yoktur düşünenler takılmasın buna.
    TÜM ÜYELERE ÖNEMLİ NOT: YÖNETİM DENEN ADAM(!)LARIN DOLANDIRICILARI KORUMASINDAN, ÜYELERİ ÖNEMSEMEMESİNDEN, KAFALARINA GÖRE HAREKET ETMESİNDEN, İNSANLARI ALDATAN-KAZIKLAYAN-YANLIŞ YÖNLENDİREN CİĞERSİZLERE DESTEK OLMASINDAN, YÖNETİMİN İYİCE İŞİ TİCARETE BAĞLAYIP SAYFALARI MOBİLDE DAHİ REKLAMA BOĞMASINDAN MÜTEVELLİT; ARTIK BU FORUMDA HİÇBİR ŞEKİLDE BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞMAYACAĞIM. HİÇBİR BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAYACAĞIM. BEN DE ARTIK FİYATI TUTTUĞUMA GEÇİRECEĞİM. KAMUOYUNA SAYGIYLA DEĞİL, BİLDİĞİN DUYURUYORUM. VE DH YÖNETİMİNİ BOYKOT EDİYORUM.
    [ ilterish (Tertemiz dediği üründe 2 çatlak ve alabildiğine derin çizik vardı, üstüne laf yedik bir de) -- girisimci zenci (Nâm-ı diğer Selim Şahin. Bu ismi forumda araştırırsanız nasıl karaktersiz biri olduğunu anlarsınız.)oasikhan5 (Yalancı, oyalayıcı, 5 kuruş para için 4-5 kişi ile aynı anda anlaşmaya çalışmayan ticaret ahlâkı olmayan biri)
  • İPTAL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karqasa -- 2 Şubat 2015; 11:36:20 >

Orijinalden alıntı: Karqasa

@cermin007

Arkadaşımıza satış yapılmıştır

Tesekkurler, güvenilir satıcı
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.