Bildirim
İpone ile 3g internet hizi ve cekimi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Avea dan kampanyali iPhone alipda kullanan Yokmu arkadaslar. İnternet 3g hizi ve 3g kapsama alanindan memnun olan olmayan ? -
ben kampanyalı almadım ama microsim iphone ile internetinden memnunum.
Ayrıca çok ta ucuz. T.celde 1 GB 29 lira aveada 9 lira...
Ama aveanın da ses kalitesi berbat. Seç işte. iki ucu.... -
Avea ucuz ancak kaliteli degil cogu yerde 3G cekmiyor, 3G kapsama alaninda en iyi hizmet vodafoneda ancak en kaliteli internet turkcellde,vodafone dan az cektigi durumlarda bile neti daha hizli -
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
Avea ucuz ancak kaliteli degil cogu yerde 3G cekmiyor, 3G kapsama alaninda en iyi hizmet vodafoneda ancak en kaliteli internet turkcellde,vodafone dan az cektigi durumlarda bile neti daha hizli
Yanıt icin tesekkürler Benımde oturdugum yerde 3g cekmiyor vodofone da o yüzden keyifle kurcalayamıyoruz iphonu. o yüzden vodophone dan cıkacagım taahhüt bitmek üzere.. vodo yü aradım iyilestirme yapacagız dediler egde de biraz artıs oldu cekim gücünde o kadar. o da yetmiyor bekle dur sayfa acılcak diye edge de... avea dan emin olmadıgımdan sormak istedim aynı sıkıntıyı yasamak istemiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X