Şimdi Ara

İpod whatsapp numara doğrulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ipoda 2 MC modele whatsapp kurdum. Fakat numarayı onaylarken sıkıntı çekiyorum. Eğer elinizde iphone varsa size numaramı vereyim Doğrulamayı yapıp bana gerekli dosyaları gönderin.

ipod ipad için whatsapp yükleme işlemi

Burdaki konuda nasıl yapıcağımız açıklanmış. Burning Desire arkadaşın anlattığı gibi yapıcaaz. Lütfen yardım edebilicek birisi varmı ?

• Sorun nedir hocam?
    Telefon numaranızı giriyorsunuz, o telefona SMS geliyor. SMS'teki kodu da WhatsApp'e giriyorsunuz.
    Bu kısımda mı sorun oluyor?
  • Evet ipoda telefonu yazıp yolla diyorum kod gelmiyor. Eğer iphone u olan varsa numaramı vereyim onay kodu yine bana gelicek bende onay kodunu söyleyip numarayı onaylatıcaz. İfunbox ile whatsapp içindeki 2 adet klasörü bana yollucaz benimde sorunum halledilmiş olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.ishak

Evet ipoda telefonu yazıp yolla diyorum kod gelmiyor. Eğer iphone u olan varsa numaramı vereyim onay kodu yine bana gelicek bende onay kodunu söyleyip numarayı onaylatıcaz. İfunbox ile whatsapp içindeki 2 adet klasörü bana yollucaz benimde sorunum halledilmiş olucak

Hocam aktive sifresi tamam da dosyaları bilgisar basında olmadığım icin yapamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cutek

Hocam aktive sifresi tamam da dosyaları bilgisar basında olmadığım icin yapamam

Tamam hocam sağolasın yinede
  • arkadaşlar şu işlemde yardım edebilicek kimse yokmu bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.