Yaklaşık 1 saattir google'dan araştırıyorum konuyla ilgili net bir bilgi edinemedim ...
İpod Touch 3.nesil 8 gb ürünüm var bugün 4.0 işletim sistemini kurdum her şey güzel örneğin müzik dinlerken uygulamalara giriyorum ana ekran tuşuna bastığımda uygulamalar kapanmıyor.
Windows live messenger uygulamasını indirdim ücretsiz apple storeden giriş yapıyorum ana ekran düğmesine bastığımda gezmeye devam ileti geldiğinde hatta iphoneda nasıl mesaj gelince uyarıyosa aynen öyle uyarıyor.
Sorunum şu ki msn yi kapatamıyorum yani bilgisayarımda oturum açtığımda 2 yerde oturum açtınız diyo iphonedaki multitaskinglerde anaekran tuşuna 2 kere bastığınızda bi ekran açılıyoo benimkisinde o da olmadı ama multitasking in diğer özelliği olan bi uygulamayı diğer uygulamanın üstüne ittiğimde dosya oluşuyor.
İşin içinden çıkamadım doğrusu , multitasking varsa eğer neden 2 kere bastığımda anaekrana iphonedaki gibi bi ekran çıkmıyor eğer yoksa msn gibi uygulamaları nasıl kapatabilirim ?
son firmware update'i ile multitasking yapılabiliyor diye biliyorum.
Bu sistem yüklü zaten bende , bu sitedeki özelliklerin hepsini kullanabiliyorum şu an tek sorun işte multitasking ekranı çıkmaması ve kapatamam uygulamaları.
Eğer 3.nesil 8 gb desteklemiyorsa uygulamaları nasıl kapatabilirim ?
3. jenerasyon 8 gb larda multitasking desteği yok malesef dostum. msn' i nasıl kapatabilirsin bilemiyorum. ipod daki msn den sign out ile çıkma şansın yok mu? var ise bu şekilde programı kapattığında dahi bilgisayardan aynı hatayı mı alıyorsun ?