Şimdi Ara

ipod touch virüs bulaştı lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

16 gb. ipod touch sahibiyim sitedeki yöntemleri uygulayarak 4 ay kadar önce türkçeleştirme yaptım bu kadar zamandır sorunsuz kullandım fakat birkaçgün önce yeni müzik yüklemek için ipodu bilgisayara bağladığımda birşeyler oldu ve ekteki resimde görüldüğü üzere 4660684 dakika sonra yeniden deneyin yazısı çıktı

itunes görmüyor ZiPhoneWin-3.0 görmüyor

Apple Mobile Device Service'in yüklü ve çalışıyor olduğunu kontrol etmek için alttaki işlemi yaptığımda çalıştığını görüyorum

arkadaşlar şaşırdım kaldım ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürü bir borç bilirim

saygılarımla

• geçmiş olsun hocam gerçekten ilginç bi sorun, umarım en kısa zamanda çözümü bulursun.
    bu arada restore yapnayı denemişmiydin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva06 -- 22 Aralık 2008; 12:54:31 >
  • alete reset atmayı denedin mi. üstteki ve ortadaki tuşa basalı tutarak reset atabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

alete reset atmayı denedin mi. üstteki ve ortadaki tuşa basalı tutarak reset atabilirsin
    evet arkadaşlar denedim fakat bir yanıt alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: birinsan

evet arkadaşlar denedim fakat bir yanıt alamadım

Alıntıları Göster
    DFU moda almayı denedin mi?O şekilde restore etmeyi dene buda işe yaramazsa aklıma başka birşey gelmiyor
  • ipod touch a virüs girebiliyor mu ???? bunu öğrenebilirmiyim?? :S:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: truva06

DFU moda almayı denedin mi?O şekilde restore etmeyi dene buda işe yaramazsa aklıma başka birşey gelmiyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: truva06

yok hocam olmuyor ne yaptıysam kar etmedi bilgisayar apple ipod olarak tanıyor fakat ne itunes nede ZiPhoneWin-3.0 hiçbir şekilde görmüyor bunun hdd sine format atılabiliyormu ben atmayı denedim ama atacak bir hdd göremedim bilen varmı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jağner

ipod touch a virüs girebiliyor mu ???? bunu öğrenebilirmiyim?? :S:S
    quote:

Orjinalden alıntı: jağner

dostum eğer bu virüs değilse sizce ne olabilir ipod touch hangi şekilde bu hali alır yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jağner

dostum eğer bu virüs değilse sizce ne olabilir ipod touch hangi şekilde bu hali alır yardımlarınızı bekliyorum

Alıntıları Göster
    Çok kötü olmuş geçmiş olsun..

Dfu moduna bile alınmıyorsa... Firmware dosyasını tekrardan atmayı denedin mi? (shift+restore şeklinde olması lazım)

• quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

Çok kötü olmuş geçmiş olsun..

Dfu moduna bile alınmıyorsa... Firmware dosyasını tekrardan atmayı denedin mi? (shift+restore şeklinde olması lazım)

Alıntıları Göster
    iPod kullanım dışı gibi bi uyarı olamaz. Bu yalnızca iphone'da var. Muhtemelen, yüklediğin programlardan dolayı, iPod, kendini iPhone sanıyor.
    Yapılabilcek şey, dfu moda alıp restore etmek.Olmuyorsa, bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

iPod kullanım dışı gibi bi uyarı olamaz. Bu yalnızca iphone'da var. Muhtemelen, yüklediğin programlardan dolayı, iPod, kendini iPhone sanıyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

hocam sitedeki yöntemi kullanarak türkçe yapmanın dışında resim ve müziği saymazsak hiçbirşey yüklemedim
    anlaşılan böyle birşey kimsenin başına gelmemiş çözüm bulamayacağız gibi görünüyor peki anadolu yakasında ipod yetkili servisi varmıdır google'da arattım ama net bir sonuç elde edemedim bilgi verebilecek arkadaş(lar)a şimdiden teşekkür ederim

sorunuma gösterdiğiniz ilgiden dolayı herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

hocam sitedeki yöntemi kullanarak türkçe yapmanın dışında resim ve müziği saymazsak hiçbirşey yüklemedim
    anlaşılan böyle birşey kimsenin başına gelmemiş çözüm bulamayacağız gibi görünüyor peki anadolu yakasında ipod yetkili servisi varmıdır google'da arattım ama net bir sonuç elde edemedim bilgi verebilecek arkadaş(lar)a şimdiden teşekkür ederim

sorunuma gösterdiğiniz ilgiden dolayı herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    bugün yazıcıoğlunda bir dükkana götürdüm 3 saat sonra gel dediler 3 saat sonra gittiğimde cihazın EPROM(söylediği şekliyle) yazılımının bile silindiğini söylediler ve beni pazartesi gününe salladılar dükkan sahibi istesem bile bu eprom yazılımını silemeyeceğimi söyledi ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum hadi hayırlısı bakalım

• quote:

bugün yazıcıoğlunda bir dükkana götürdüm 3 saat sonra gel dediler 3 saat sonra gittiğimde cihazın EPROM(söylediği şekliyle) yazılımının bile silindiğini söylediler ve beni pazartesi gününe salladılar dükkan sahibi istesem bile bu eprom yazılımını silemeyeceğimi söyledi ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum hadi hayırlısı bakalım

Alıntıları Göster
    büyük bir heyecanla tamirciye gittim fakat hüsrana uğradım cihazımı yapmayı başaramamıştı bunu ipod servisine götürmelisiniz dedi ne kadar isterler diye sorduğumda ise minimum 200 ytl isteyeceklerini söyledi siz siz olun arkadaşlar ipodunuzu bilgisayara bağladığınızda virüs olmadığına emin olun yoksa paranıza yazık olabilir

saygılar

• quote:

büyük bir heyecanla tamirciye gittim fakat hüsrana uğradım cihazımı yapmayı başaramamıştı bunu ipod servisine götürmelisiniz dedi ne kadar isterler diye sorduğumda ise minimum 200 ytl isteyeceklerini söyledi siz siz olun arkadaşlar ipodunuzu bilgisayara bağladığınızda virüs olmadığına emin olun yoksa paranıza yazık olabilir

saygılar

Alıntıları Göster
    bi apple serwisine götür bence belki daha ucuza çıkarbilirsin adam sallamış da olabilir bi git sor öğren bence
    ve senin için üzüldüğümü belirtmek isterim umarım kimsenin başına bole bişiy gelmez...

• quote:

Orijinalden alıntı: jağner

bi apple serwisine götür bence belki daha ucuza çıkarbilirsin adam sallamış da olabilir bi git sor öğren bence
    ve senin için üzüldüğümü belirtmek isterim umarım kimsenin başına bole bişiy gelmez...

Alıntıları Göster
    HAYIR!!

BÖYE BİR ŞEY iPod dada var şifreyi yanlış girin bakın ne oluyor

iphone da da var 2 sinide kullanıyorum..
    ama o kadar da olmaz
    1
    15
    30
    60
    60
    60
    dk. bekletir sırayla sonra hç açılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

HAYIR!!

BÖYE BİR ŞEY iPod dada var şifreyi yanlış girin bakın ne oluyor

iphone da da var 2 sinide kullanıyorum..
    ama o kadar da olmaz
    1
    15
    30
    60
    60
    60
    dk. bekletir sırayla sonra hç açılmaz

Alıntıları Göster
    Ben virüs olduğunu pek düşünmüyorum. Ama içime kurt düştü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

Ben virüs olduğunu pek düşünmüyorum. Ama içime kurt düştü...

Alıntıları Göster
    Cihaz en sonunda tamir oldu ücretide 80 dolar
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: birinsan

neymiş neden kaynaklanıyormuş öğrendin mi? kullanan arkadaşlar daha dikkat ederler artık bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D06A31849

quote:

Orjinalden alıntı: birinsan

neymiş neden kaynaklanıyormuş öğrendin mi? kullanan arkadaşlar daha dikkat ederler artık bu konuda

Alıntıları Göster
    ne yapsak türkçeleştirmesek mi ???

yurt dışından aldık diyelim ürünü, türkçeye çevirmeden kullanalım yani ne olacak ki ??

• quote:

Orijinalden alıntı: sulozanger

ne yapsak türkçeleştirmesek mi ???

yurt dışından aldık diyelim ürünü, türkçeye çevirmeden kullanalım yani ne olacak ki ??

Alıntıları Göster
    2.2 versiyon ve sonrasinda turkce destegi geliyor ek programa gerek yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.