Şimdi Ara

Ipod Touch uygulama yukleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3.0 jailbreak yapmistim crackli olarak indirdigim fifa10 ve nfsyi itunes 9... ile yuklerken yariya geldiginde hata mesaji cikiyo ve yuklemiyor sebebi ne olabilir yardim ederseniz sevinirim

• sadece o dosyalarda yapıosa bunun 2 sebebi olabilir 1 dosyalar ipoda uyumlu deildir ki uyumlu ben yükledim 2 indirirken dosyaları hata olmustur yada rardan cıkartırken fln tekrar indirmeyi dene
  • dosyalari torrentten indirdim dosyalarda sorun yok gibi zamundadan indirdim ve baya indiren var

ipod touch 2g var bende 3.0 jailbreakli itunes 9dan atiyorum yanlis bisimi yapiyorum ya da eksik anlamadim :)
  • uyumludur da programları itunes üzerinden atabilmen için touch'a cydia veya icyden bir eklenti kurman lazım. açıklaması vardı forumda
  • bu forumdan zaten jb yaptim icinde cydia yuklu(tam olarak ne ise yarar onuda bilmiyorum) garip ya 3.0 oldugu icinmi acaba daha yenisi varmi suan jb forumda bulamadim
  • Cydia'ya gir manage bölümünden sources'e tıkla.Sağ üst köşedeki edit seçeneğine tıkla ardından sol üst köşedeki add seçeneğine tıklayıphttp://cydia.hackulo.us/ kaynağını ekle.Eklediğin kaynağın içine gir AppSync for OS 3.0 yükle sonra itunesdan 1 tane free program indir yoksa calısmaz...
    sonra istedigin uygulamayı bilgisayarına indirip itunesun application bölümüne sürkleyip sync etmen yeterli...
  • saol veridign bilgiler icin denicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.