Bildirim
Ipod Touch uygulama yukleme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sadece o dosyalarda yapıosa bunun 2 sebebi olabilir 1 dosyalar ipoda uyumlu deildir ki uyumlu ben yükledim 2 indirirken dosyaları hata olmustur yada rardan cıkartırken fln tekrar indirmeyi dene -
dosyalari torrentten indirdim dosyalarda sorun yok gibi zamundadan indirdim ve baya indiren var
ipod touch 2g var bende 3.0 jailbreakli itunes 9dan atiyorum yanlis bisimi yapiyorum ya da eksik anlamadim :) -
uyumludur da programları itunes üzerinden atabilmen için touch'a cydia veya icyden bir eklenti kurman lazım. açıklaması vardı forumda -
bu forumdan zaten jb yaptim icinde cydia yuklu(tam olarak ne ise yarar onuda bilmiyorum) garip ya 3.0 oldugu icinmi acaba daha yenisi varmi suan jb forumda bulamadim -
Cydia'ya gir manage bölümünden sources'e tıkla.Sağ üst köşedeki edit seçeneğine tıkla ardından sol üst köşedeki add seçeneğine tıklayıphttp://cydia.hackulo.us/ kaynağını ekle.Eklediğin kaynağın içine gir AppSync for OS 3.0 yükle sonra itunesdan 1 tane free program indir yoksa calısmaz...
sonra istedigin uygulamayı bilgisayarına indirip itunesun application bölümüne sürkleyip sync etmen yeterli... -
saol veridign bilgiler icin denicem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X