Şimdi Ara

ipod touch tv-out????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hafta içinden vatan bilgisayardan ipod touch 32gb almaya karar verdim. faturasız almaya cesaret edemedim.
    kafama takılan 1-2 soru var cevaplarsanız sevinirim.
    öncelikle ipod tv ye bağlanabiliyor mu? bi yerde bağlanıyor diye okumuştum. ama dediklerine göre orijinal tv-out dışındaki kabloları kabul etmiyormuş. ama bu jailbreak ile çözülebiliyormuş sanırım. bu doğru mu? ve ipod touch ı tv ye bağlayıp deneyen oldu mu? görüntü kalitesi nasıl oluyor?
    diğer sorum ise ben ipod touchın 3. nesil olduğunu nasıl anlayabilirim. kutusunda herhangi bir ibare var mı?

Don't let yourself be blinded by fear or anger. Everything is only as it is.
  • eğer aldığında firmware version 3 yüklü geldiyse 3rd gen dir. Yada arkada 32 gb'nin altında 2 satır yazı varsa 3rd gen demektir. Daha fazla yazı olunca 2nd Gen oluyor.
  • TV Out için Apple ın kullandığı Jak taki bağlantı noktaları farklı yerlerde olabilir.
    Bunun için uyumlu Jak alman gerekir.

The following devices have support for TV out:

iPod touch
    iPod touch (2nd generation)
    iPod touch (Late 2009)

burda ipodtouch 3g falan yazmıyo. ama 2009 un sonlarında üretilenler zaten 3g değil mi? yoksa ben yanlış mı biliyorum. kısacası ipod touch 3g tv-out u destekliyo mu desteklemiyor mu?

edit: bu da apple destek sayfasının linki

http://support.apple.com/kb/HT1454

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElfenLaid -- 8 Şubat 2010; 13:56:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ElfenLaid

ya apple ın sitesine girince biraz kafam karıştı. sitede diyo ki:

iPod touch
    iPod touch (Late 2009)

burda ipodtouch 3g falan yazmıyo. ama 2009 un sonlarında üretilenler zaten 3g değil mi? yoksa ben yanlış mı biliyorum. kısacası ipod touch 3g tv-out u destekliyo mu desteklemiyor mu?

Bütün ipod touchlar destekliyor diyor merak etme. Bende kararsız kaldım, 528'e 1 yıl garantili mi yoksa 600'e Vatan'dan(buradan birşey almamaya da söz vermiştim :) 2 yıl garantili mi alsam? Sizin tercihiniz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Orijinalden alıntı: ElfenLaid

ya apple ın sitesine girince biraz kafam karıştı. sitede diyo ki:

iPod touch
    iPod touch (Late 2009)

Bütün ipod touchlar destekliyor diyor merak etme. Bende kararsız kaldım, 528'e 1 yıl garantili mi yoksa 600'e Vatan'dan(buradan birşey almamaya da söz vermiştim :) 2 yıl garantili mi alsam? Sizin tercihiniz nedir?

ben vatan bilgisayardan aldım hocam. sevgililer gününde wordcard a %18 indirim ve 8 taksit vardı. 578 tl ye geldi bana. ben de 500 e 1 yıl garantili bulmuştum . ama 1 yıl extra garanti için 78 tl ödemek bana mantıklı geldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.