Şimdi Ara

İpod touch Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ipodum da uygulamala açtığımda bazen kapanıyor kapandıktan sonra boş ram miktarı 112 ye kadar çıkıyor fakat uygulamaların kapanmasını engellemek için ne yapmalıyım hafızayı kullanarak ram miktarını arttırma gibi seçeneğimiz var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Euphra

Merhaba arkadaşlar ipodum da uygulamala açtığımda bazen kapanıyor kapandıktan sonra boş ram miktarı 112 ye kadar çıkıyor fakat uygulamaların kapanmasını engellemek için ne yapmalıyım hafızayı kullanarak ram miktarını arttırma gibi seçeneğimiz var mı

Free Ram'inde 112MB'ı gördüysen harika o iPod touch! benim 4g 32GB hiç 20MB Ram'den yukarı çıkamadı Wi-Fi açıkken. Kapalı iken 40-50 gördüm hiç olmazsa, bazen Subway surfers bile kasıyo düşün artık.
    Not : iOS 6 kurulu.. 5.1.1'de bu sorunum yoktu.
  • 5.1.1 kullanıyorum ve zorla olmazsa ios 6 ya geçmeyi düşünmüyorum fakat geçenlerde yüklediğim most wanted için yapmaya çalıştığım modifiye işlemini tam olarak gerçekleştiremiyorum çünkü arka planda kalması gerekirken kapanıyor çare bulamayınca ram arttırma aklıma geldi sanırım arkadaşın iphonuna muhtaç kaldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    İpod touch wireless
    17 yıl önce açıldı
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.