Merhaba arkadaşlar ipodum da uygulamala açtığımda bazen kapanıyor kapandıktan sonra boş ram miktarı 112 ye kadar çıkıyor fakat uygulamaların kapanmasını engellemek için ne yapmalıyım hafızayı kullanarak ram miktarını arttırma gibi seçeneğimiz var mı
quote:
Orijinalden alıntı: Euphra
Merhaba arkadaşlar ipodum da uygulamala açtığımda bazen kapanıyor kapandıktan sonra boş ram miktarı 112 ye kadar çıkıyor fakat uygulamaların kapanmasını engellemek için ne yapmalıyım hafızayı kullanarak ram miktarını arttırma gibi seçeneğimiz var mı
Free Ram'inde 112MB'ı gördüysen harika o iPod touch! benim 4g 32GB hiç 20MB Ram'den yukarı çıkamadı Wi-Fi açıkken. Kapalı iken 40-50 gördüm hiç olmazsa, bazen Subway surfers bile kasıyo düşün artık. Not : iOS 6 kurulu.. 5.1.1'de bu sorunum yoktu.
5.1.1 kullanıyorum ve zorla olmazsa ios 6 ya geçmeyi düşünmüyorum fakat geçenlerde yüklediğim most wanted için yapmaya çalıştığım modifiye işlemini tam olarak gerçekleştiremiyorum çünkü arka planda kalması gerekirken kapanıyor çare bulamayınca ram arttırma aklıma geldi sanırım arkadaşın iphonuna muhtaç kaldım