Şimdi Ara

Ipod Touch Pil Süresi Hakkında Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle pil süresini gösteren herhangi bir uygulama var mı acaba ipod Touch için.

Pilin açıkçası ne zaman biteceğini kestiremiyorum. Enteresan bir şekilde örneğin yarıya kadar dolu gözüken bir pil, ipod 'u tamamen kapatıp sabah tekrar açtığımda daha da inmiş gözüküyor. Sonra tekrar ufak bir dolma gözüküyor.

Sizce beklemede mi tutmalıyım akşamları yoksa direk kapatmalı mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sfred

Arkadaşlar öncelikle pil süresini gösteren herhangi bir uygulama var mı acaba ipod Touch için.

Pilin açıkçası ne zaman biteceğini kestiremiyorum. Enteresan bir şekilde örneğin yarıya kadar dolu gözüken bir pil, ipod 'u tamamen kapatıp sabah tekrar açtığımda daha da inmiş gözüküyor. Sonra tekrar ufak bir dolma gözüküyor.

ben battery magic kullanıorum % cinsinden nekadr kaldıgını gösteriyor pilin vede müzik dinlersen şukadar gider videoda şukadar,3d oyunda bukdr normal oyunda ahanda bukdr die gösteriyor pil durumunu nekadar gidecegini zaman cinsinden...

beklemeye al gitsin ya ac kapa zor iş

• iBattery var herşeyi yazar naparsan ne kadar kalır vs..............
  • Bu arada konuyla alakalı değil ama şarj cihazı almam lazım ve orijinali çok pahalı olduğu için yan sanayi bir ürün alıcam galiba. Herhangi bir sorun olur mu veya dikkat edilmesi gereken konular nelerdir? Bilen arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

Bu arada konuyla alakalı değil ama şarj cihazı almam lazım ve orijinali çok pahalı olduğu için yan sanayi bir ürün alıcam galiba. Herhangi bir sorun olur mu veya dikkat edilmesi gereken konular nelerdir? Bilen arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim.

bi ceptelefoncudan PDA için olanlarından iste sadece adaptör üstünde usb girişi var aynı ipod şarj cihazı gibi bi sorun olmaz ozamn sonucta orjinal markalı bişey olcak ama fiyatı nekadardır bilemicem yansanayide yüksek gerilim vs gelir belli olmaz noolcagı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

Bu arada konuyla alakalı değil ama şarj cihazı almam lazım ve orijinali çok pahalı olduğu için yan sanayi bir ürün alıcam galiba. Herhangi bir sorun olur mu veya dikkat edilmesi gereken konular nelerdir? Bilen arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim.

Alacağın şarj aleti 5v 1000mA olsun alırken dikkat et
  • Tamam arkadaşlar sağolun. Dediklerinize bakıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 7 Batarya Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylu3006

quote:

Arkadaşlar öncelikle pil süresini gösteren herhangi bir uygulama var mı acaba ipod Touch için.

ben battery magic kullanıorum % cinsinden nekadr kaldıgını gösteriyor pilin vede müzik dinlersen şukadar gider videoda şukadar,3d oyunda bukdr normal oyunda ahanda bukdr die gösteriyor pil durumunu nekadar gidecegini zaman cinsinden...

bu programları cydia da bulabilir miyim acaba??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leylu3006

quote:

bu programları cydia da bulabilir miyim acaba??

yaz programın adını arat bulursa vardır benhttp://appulo.us/appdb/ bu siteden indirdim diğer tüm oyun ve programlarımı indirdigim gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.